Kütüphane Programı
Tarih
11/12/2011 13:16
Konu Sahibi
teknadir
Yorumlar
7
Okunma
2955
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



teknadir
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
30/09/2011
0
Bayburt
Ofis 2007
25/12/2011,00:44
Sponsor Reklam
Ekte gönderdiğim programı accese çevirebilir misiniz?
Ek Dosyalar
kml_kutuphane_194.rar
[820.22 KB]
Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Sn. teknadir
Ekte gönderdiğiniz programı kurup bakamadım. Access'e çevirmekteki gayeniz nedir bilmiyorum ama eğer bir kütüphane programı arıyorsanız forumun arama bölümünü ziyaret etmeniz yeterlidir.

Örneğinizin çok beğendiğiniz özellikleri varsa onların forumda bulacağınız çalışmalara uyarlamak için sorular sorabilirsiniz. Bu vesileyle forumu takip eden tüm arkadaşların bilgilenmesini ve ufkunun açılmasını sağlamış olursunuz.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

teknadir
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
30/09/2011
0
Bayburt
Ofis 2007
25/12/2011,00:44
Sponsor Reklam
Gönderdiğim program kurulum gerektirmiyor. Bakarsanız gayet sade ve kullanışlı program olduğunu göreceksiniz. Bu programı accesse çevirmek istiyorum çünkü programa binlerce kitap kaydettikten sonra veritabanı bozuldu. Ayrıca accesse çevirebilirsek elimdeki Excel listesinden Access veritabanına veri aktarabilirim diye düşünüyorum. Gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde kütüphane programı var ancak kullanımı biraz karışık gibi geldi. Ekte gönderdiğim programı accese çevirmek için nereden başlamalıyım. Yardımcı olusanız ortaya güzel bir çalışma çıkacaktır.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Önce Site Kuralları nı okuyun. Ondan sonrası kolay zaten.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
17/02/2017,22:47
Sponsor Reklam
Merhaba;

Güzelbir program olacağına şüphemiz yok. Fakat bahsettiğiniz şey okadar basit bir iş değil ek'li programın görüntülerinden başka hiçbir şeyinden yararlanamazsınız.

Ek'te yer alan program Delphi Database(Veritabanı) ile yazılmış bir paket programdır.

Siz ilk olarak veri tabanlarını oluşturmaktan başlayabilirsiniz.

Veri tabanı oluşturuken Yapılmaması Gereken Ölümcül Hatalar [Tıklayın] ve okuyunuz.

Sonra Kullanıcı işlemlerini, sonrada formları oluşturum sorgular ile bağlantıları yapmalısınız.

Kolay gelsin.

Cevapla

teknadir
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
30/09/2011
0
Bayburt
Ofis 2007
25/12/2011,00:44
Tabloları oluşturabilirim. Ondan sonraki kısımda ise tıkanıp kalıyorum. Ben tabloları oluşturayım. form, sorgu, rapor konusunda yardımlarınızı bekleyeyim. Bu şekilde yardımcı olur musunuz?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Basit Sigorta Acenta Poliçe Takip Programı dayko 14 3.173 28/01/2017, 12:35 dayko
  Personel Programı fascioğlu 56 22.109 24/01/2017, 16:55 atoz112
  Kolay Fatura Hazırlama Programı mehmetdemiral 18 12.569 22/01/2017, 13:07 mehmetdemiral
  Ön Muhasebe Programı ve Birçok Özellik dayko 29 3.934 18/01/2017, 16:06 abduleken
  İrsaliye Takip Programı emturker 33 10.025 07/01/2017, 23:35 temre


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya