Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/06/2009 14:13
Konu Sahibi
GencerX
Yorumlar
2
Okunma
1072
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

GencerX

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
7
30/10/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
03/05/2017,01:33
Çözüldü 
Accesste aynı anda kaç kullanıcı olduğunu nasıl görebiliriz? Yani .laccdb (2007 için) dosyasında o anki aktif kullanıcıların adları yazılı. Benim istediğim bu kullanıcı sayısının toplamını alabilmek.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Uygulamayı kullanıcı adı ve şifre ile açılacak şekilde giriş formu yap ve kullanıcı logu tuttur. Ayrıca uygulamana kapanış formu ekle, kapanışta çıkış saatini kaydettir.

Nasıl olacak dersen Polsoft Kullanıcı Giriş Formu.

Kullanıcı loglarını tuttuğun tablodaki çıkış saati boş olan alanlar, o anki aktif kullanıcıların sayısıdır.


Cevapla

GencerX

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
7
30/10/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
03/05/2017,01:33
Çözüldü 
verdiğiniz bilgi için teşekkürler.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıt Sayısı metin02 7 254 13/08/2017, 11:05 metin02
Çözüldü Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 616 14/05/2017, 14:54 keskin78
Çözüldü Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 338 12/04/2017, 09:36 burhanb
Çözüldü Kullanıcı Giriş Hatası Hk. serkan1985 4 302 29/03/2017, 13:58 serkan1985
Çözüldü Kullanıcı Resim Hakkında. serkan1985 7 446 29/03/2017, 11:38 serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.