Kullanıcı girişine göre resim ekleme
Tarih
16/06/2011 11:25
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
12
Okunma
3083
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
S.a. arkadaşlar kolay gelsin. hastane için yaptığım programa kullanıcı giriş ekranına resim eklemek istiyorum. kullanıcı kendi ismini girdiğinde ya da seçtiğinde kullanıcı formunun kenarında resmi görünsün istiyorum. yani kullanıcıya göre resim görünsün. şimdiden teşekkür ederim programı kullanmak isteyenler kullanabilirler sarf kaydetme programıdır. şifreler : 123


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 1,27 MB / İndirme Sayısı: 43)
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Bu işini görür mü?
Ayşe ve Deneme kullanıcıları için resim ekledim.
Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 1,32 MB / İndirme Sayısı: 79)
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
resmi nasıl ekliyoruz
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
resim eklemeyi kısaca anlatırsanız olumlu yada olumsuz bişey söyleyebilirim
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben Sizin "Kullanıcı Ekle" Formunuzdan yeni kullanıcı ekleyerek yaptım.
İstediğiniz resimi kopyalayıp yapıştırınız.
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
anladım şimdi denedim ama resimi oraya nasıl ekliyoruz çift tıkladığımda ole nesnesi boş diye uyarı veriyor.
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 58 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
Sad Forma Resim Eklemede Hata 1453asi 7 98 10/02/2017, 09:37 1453asi
  Formda veri ekleme broiling 16 181 09/02/2017, 06:11 broiling
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya