Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/05/2011 21:31
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
4
Okunma
2198
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,
Yaptığım Projede Hata Var. Aslında Yokda Var Gibi Img-grin Şöyle Anlatim;
Benim Bir Tane Veri Tabanım Var. Ve Burada Kullanıcı Adları Ve Şifreleri Yer Alıyor.
Formumda İse Bir TextBox ım Var. Buraya Girilen Kullanıcı Adının Şifresini Göstermesini İstiyorum. Vb yi Nesnelerle Accesse Bağladığım Zaman Çalışmaktaydı. Ama Bu Sefer Başka Sorunlar Vardı. Ben Bunu Kodla Bağlayarak Yapmaya Çalışıyorum. Eklentiye Bakarsanız Daha İyi Anlayacaksınız. Eskik Veya Fazla Neyse Söylerseniz Çok Memnun Olurum Şimdiden Tesekkur


Ek Dosyalar
.rar   Şifremi Unuttum.rar (Dosya Boyutu: 61,07 KB / İndirme Sayısı: 24)
Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Bir Cevap Yokmu Arkadaşlar. Sorunmu Anlaşılmadı Yoksa?


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sorunuma Çözüm Bulacak Birileri Yok Galiba Img-cray Neyse Sağlık Olsun Img-cray


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
4 Gün Oldu Kimseden Ses Yok Img-cray Img-cray


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Yine Kendi Soruma Kendim Cevap Buldum Img-grin

Arkadaşlar Biraz Farklı Düşünmeyle 14 gün Sonra Çözüm Buldum... Kısaca Açıklim;

TextBox1 e Yazılan Kullanıcı Gizli DataGridView Listeliyor Sadece O Kaydı Gösteriyor...
Daha Sonra Değişkenlerden Birine O Gelen Kaydın 3 Sütünu Aktardım. MsgBox ile Kullanıcıya Şifresini Gösteriyor...
Geliştirilerek Gizli Soru ve Yanıt İlede Şifre Gösterme Yapılabilir...
Örneği İncelerken, DataGridView Visiable Özelliğini True Yapıpda Denerseniz Daha İyi Anlarsınız... Bir Soruna Daha Çözüm Buldum :P :P alkis
Konuyu Taşıyabilirsiniz Arkadaşlar Img-grin Saygılar... Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   Şifremi Unuttum.rar (Dosya Boyutu: 72,42 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü TextBoxa Girilen Tarihe Göre Veritabanından Kayıt Güncelleme Acil Yardım Metlesshade 8 1.590 24/01/2016, 11:33 alican60
Çözüldü Comboboxtaki seçime göre veritabanından textboxa veri çağırma tetikçi_61 11 3.960 11/07/2014, 10:53 tetikçi_61
Çözüldü Vb Ve Access Kullanarak Kullanıcı Girişi ~~KaG~~ 20 5.146 11/05/2011, 21:38 tekiner2323

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.