Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/09/2009 17:02
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
9
Okunma
3306
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
geriye doğru sayan bir kronometre yapmak istiyorum
yardımcı olabilirmisiniz
teşekkürler


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

maytas

Aktif Üye
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
06/06/2018,17:09
Çözüldü 
Merhaba.
Bu konudaki kodları inceleyiniz.


Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ilginiz için teşekkürler
bana Access uygulaması lazım


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye
Aktif Üye*
KA.... DU....
1.291
12/01/2009
86
İstanbul
İnşaat Mühendisi
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2018,15:01
Çözüldü 
(24/09/2009, 18:03)maytas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba.
Bu konudaki kodları inceleyiniz.

linkteki kodları nasıl inceleyeceğiz? programı kurdum ama Access yerine exe var.


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
kodları nasıl görebiliriz


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Basit bişey düşündüm belki işinize yarar.


Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Dim saat, dakika, saniye, salise

Private Sub Form_Load()
saat = "23"
dakika = "59"
saniye = "59"
salise = "99"

End Sub

Private Sub Form_Timer()
salise = salise - 1
If salise = "0" Then
salise = 99
saniye = saniye - 1
If saniye = "0" Then
saniye = 59
dakika = dakika - 1
If dakika = "0" Then
dakika = 59
saat = saat - 1
If saat = 24 Then
saat = 23
End If
End If
End If
End If
Me.Metin0.Value = saat
Me.Metin2.Value = dakika
Me.Metin4.Value = saniye
Me.Metin8.Value = salise


End Sub

Private Sub Komut6_Click()
Me.TimerInterval = 0
End Sub

Private Sub Komut7_Click()
Me.TimerInterval = 10
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   Kronometre.rar(Dosya Boyutu: 14,38 KB / İndirme Sayısı: 63)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü ileriye doğru sayan kronometre karabattak 7 3.424 30/04/2012, 21:29 Kur@l
Çözüldü kalan sürenin kronometre gibi görünmesi ekremzeki 2 1.735 06/11/2010, 15:44 ekremzeki

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.