Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/08/2018 12:38
Konu Sahibi
U.ALTUN
Yorumlar
7
Okunma
371
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

U.ALTUN

Aktif Üye
Uğ.... Al....
 54
 35
 129
 01/10/2016
0
 Samsun
 
 Ofis 2010 64 Bit
 20/03/2019,15:36
Çözüldü 
form'da kdv'leri oranlarına göre toplam almak istiyorum tüm denemelerim sonuçsuz kaldı teklif kartı üzerinde sorunum yardımlarınızı bekliyorum formu ekliyorum.



Kullanici Avatari

direnist

Uzman
Di.... SA....
 56
 494
 05/11/2008
167
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 21/03/2019,13:01
Merhaba;
=DSum("Kdvtutari";"Tbl_Teklifdetay";"Kdvorani=8")
=DSum("Kdvtutari";"Tbl_Teklifdetay";"Kdvorani=18")

olarak deneyiniz.
İyi çalışmalar.



Kullanici Avatari

U.ALTUN

Aktif Üye
Uğ.... Al....
 54
 35
 129
 01/10/2016
0
 Samsun
 
 Ofis 2010 64 Bit
 20/03/2019,15:36
denedim tablodaki oranların toplamını veriyor benim istediğim teklif kartındaki o andaki işlemin kdv oranlarını ayrı ayrı görmek bunun için ne yapmam gerekir ilginize teşekkürler.



Kullanici Avatari

direnist

Uzman
Di.... SA....
 56
 494
 05/11/2008
167
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 21/03/2019,13:01
(25/08/2018 12:38)U.ALTUN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: form'da kdv'leri oranlarına göre toplam almak istiyorum
Merhaba;
Lütfen sorulanızda en baştan neyi tam olarak yapmak isteyip te yapamadınığınızı tam olarak yazınız. ilk mesajınızda o andaki işlemin KDV oranları toplamını almak gibi bir ifade bulunmamaktadır. Ayrıca uygulamalarınzdaki akışı tamamen siz hakimsiniz o nedenle sorularınızı hiçbişey bilmeyen bir çocuğa konu anlatır gibi anlatmanızı rica ederim. Bu sorunuzda ki, "o andaki işlemin" olarak tanımladığınız kriter nedir? Form üzerindeki FirmaKodumu, Tekno olara gelen alan mı?, yada alt formdaki tekd_id mi?

Size Dsum () fonksiyonunda birden fazla kritere göre toplam alma ile ilgili bir link arar iken Nisan ayında sizin açtığınız ve bu konu ile neredeyse aynı olan aşağıdaki konuyu buldum. 
Lütfen burada Ozan Hocamızın ilettiği çözüme göre yeniden denemeler yapınız.
Yine sonuç alamaz iseniz yardımcı olalım.
İyi çalışmalar.

https://www.accesstr.net/konu-kdv-oranina-gore-toplam.html



Kullanici Avatari

U.ALTUN

Aktif Üye
Uğ.... Al....
 54
 35
 129
 01/10/2016
0
 Samsun
 
 Ofis 2010 64 Bit
 20/03/2019,15:36
size resimli anlatın olarak isteğimi iletiyorum bu sefer isteğimi iletmişimdir.



Kullanici Avatari

U.ALTUN

Aktif Üye
Uğ.... Al....
 54
 35
 129
 01/10/2016
0
 Samsun
 
 Ofis 2010 64 Bit
 20/03/2019,15:36
eksik ifade




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 437 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Evet Hayır Alanına Göre Rapor access acemisi 14 330 05/03/2019, 23:26
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Pdf Adını Veriye Göre Oluşturmak zetyu 9 323 03/03/2019, 23:01
Son Yorum: zetyu
Çözüldü Ekran Boyutuna Göre Etiket Konumu Serkan ERDUGAN 2 162 26/02/2019, 17:32
Son Yorum: Serkan ERDUGAN
Çözüldü Metin Kutusunda Tablodaki Değerlerin Toplamı Vba Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 2 98 01/02/2019, 17:42
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.