Kontenjanı boş olanlar
Tarih
16/05/2009 10:00
Konu Sahibi
kafkef61
Yorumlar
7
Okunma
2073
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kafkef61
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
4
15/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
25/05/2009,23:18
Çözüldü 
iyi günler ben üniversite programında üniversite formunda bir checkbox koyup onada mesala seçili olduğunda sadece kontenjanı boş olanları göstericek seçili değilse tümünü göstericek.filtre uygula denedim hata verdi.yardım edebilirmisiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Üniversite.rar (Dosya Boyutu: 505,75 KB / İndirme Sayısı: 19)
kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

adnanyurdakul
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
2
05/02/2009
19
Manisa
Ofis 2003
03/06/2016,23:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın kafkef61
1.Kont alanı ile karşılaştırılacak alan hangisi yani kontenjan =50 ise 50 rakkamını hangi alanla karşılaştıracağız yerl ile mi?
2. Forma check box ı koyduğumuzda combo ve list box lar ile uyumlu mu çalışacak yoksa alt formdamı işlem yapılacak
sorunuzu lütfen netleştirin
iyi çalışmalar
Cevapla

kafkef61
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
4
15/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
25/05/2009,23:18
Çözüldü 
kont yerl ile olcak evet dediğiniz gibi.o checkboxda alt formda etkili olcak şöyle ben checkbox seçtiğimde bana sadece kontenjan boş olanları göstersin alt formda seçmezsem normal hepsini göstersin.
kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

kafkef61
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
4
15/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
25/05/2009,23:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar acil lazımda ya kusura bakmayın pazartesine yetiştirmem gerekiyor.
kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.910
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Is Null Or Like"*"&Formlar!Form1![Yer]&"*"


şeklinde sorğu kontenjan alanına deneyiniz
Cevapla

kafkef61
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
4
15/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
25/05/2009,23:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
o olmadı.ben şöyle bişi yaptım ama nereye yazıcağımı bilmiyorum hani checkbox seçince tek o çıksın diye.select * from yok where yop.kont>yop.yerl; ama nereye yazacağımı bilmiyorum.vede doğrumu bilmiyorum
kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü eksi bakiye olanlar listelensin simendifer 3 702 20/04/2015, 21:47 simendifer
Çözüldü Checkbox İşaretli Olanlar Raporu aycnc 2 1.847 02/09/2010, 14:41 aycnc
Çözüldü Bugünün Tarihinden 10 gün fazla olanlar sorgusu totem12345 2 1.248 05/05/2010, 17:05 totem12345


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status