komut hatasi..yardimederseniz sevinirim
Tarih
25/12/2009 00:28
Konu Sahibi
ubermensch
Yorumlar
2
Okunma
735
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ubermensch
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
1
24/12/2009
0
Gaziantep
Ofis 2007
31/12/2009,06:26
For i = 1 To 6
For k = i + 1 To 6
For y = 1 To 5

If criterc(y) = 1 Then
h(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
h(i, y + 1) = y

Else


If criterd(y) = 1 Then
l(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
l(i, y + 1) = y
End If
Next y
Next k
Next i

End If


End Sub


bole bi kod yazdim ama surekli hata veriyor...next without for..for without next gibi ne yaptiysam olmadi
ubermensch, 24-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.592
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:15
Sponsor Reklam
AccessTr.Net Forumlarında Uyulması Gereken Genel Kurallar
2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]


5-) Açacağınız konunun başlığı "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "acil yardım", lütfen yardım", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, sorununuzu kısaca özetleyecek şekilde olmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?)
[Uyarı Puanı: +2]

10-) Konu açarken sorununuzu açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Gerekirse aldığınız hata kodlarını, resimlerini ekleyin ve mutlaka örnek uygulama (14. Maddede belirtildiği şekilde) ekleyin. Sorunuzu mutlaka konuya yazınız, konuya soru içeren slayt eklemeyiniz. bu şekilde sorunlarınızı daha kolay anlayabilir, sizlere daha rahat yardımcı olabiliriz.
[Uyarı Puanı: +2]


21-) Forumun işleyiş ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirmek forumun veya yöneticilerin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır. Foruma üye olan herkes, üyelik kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan "Bilmiyordum" ya da "Görmedim" gibi bir mazeret kabul edilmez.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Öncelikle lütfen forum kurallarına uyun.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
For i = 1 To 6
For k = i + 1 To 6
For y = 1 To 5

If criterc(y) = 1 Then
    h(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
    h(i, y + 1) = y
Else
   If criterd(y) = 1 Then
       l(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
       l(i, y + 1) = y
    End If
End If

Next y
Next k
Next i

End Sub


Next'ler If bloğunun içinde kalmış, dışına almalısınız.

Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Açıldığında Olay Yordamı Hatası Nasıl Çözülür?? mehami 1 889 09/05/2015, 22:47 ozanakkaya
  access de karekod okutma hatası lustral025 5 2.176 04/01/2015, 12:16 ozanakkaya
  ExcelVer Komutu Hatası omerokan 2 840 03/07/2013, 21:13 omerokan
  resim ekli dosyada "runtime 2200" hatası oceanblues 2 1.083 31/03/2013, 00:21 oceanblues
  sorgulama ve rapor hatası soguk27 3 861 17/01/2012, 04:15 benremix


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status