Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/12/2009 00:28
Konu Sahibi
ubermensch
Yorumlar
2
Okunma
933
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ubermensch

Üye
 31
 1
 1
 24/12/2009
0
 Gaziantep
 
 Ofis 2007
 31/12/2009,06:26
For i = 1 To 6
For k = i + 1 To 6
For y = 1 To 5

If criterc(y) = 1 Then
h(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
h(i, y + 1) = y

Else


If criterd(y) = 1 Then
l(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
l(i, y + 1) = y
End If
Next y
Next k
Next i

End If


End Sub


bole bi kod yazdim ama surekli hata veriyor...next without for..for without next gibi ne yaptiysam olmadi


ubermensch, 24-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
AccessTr.Net Forumlarında Uyulması Gereken Genel Kurallar
2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]


5-) Açacağınız konunun başlığı "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "acil yardım", lütfen yardım", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, sorununuzu kısaca özetleyecek şekilde olmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?)
[Uyarı Puanı: +2]

10-) Konu açarken sorununuzu açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Gerekirse aldığınız hata kodlarını, resimlerini ekleyin ve mutlaka örnek uygulama (14. Maddede belirtildiği şekilde) ekleyin. Sorunuzu mutlaka konuya yazınız, konuya soru içeren slayt eklemeyiniz. bu şekilde sorunlarınızı daha kolay anlayabilir, sizlere daha rahat yardımcı olabiliriz.
[Uyarı Puanı: +2]


21-) Forumun işleyiş ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirmek forumun veya yöneticilerin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır. Foruma üye olan herkes, üyelik kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan "Bilmiyordum" ya da "Görmedim" gibi bir mazeret kabul edilmez.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 20/03/2019,13:55
Öncelikle lütfen forum kurallarına uyun.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
For i = 1 To 6
For k = i + 1 To 6
For y = 1 To 5

If criterc(y) = 1 Then
    h(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
    h(i, y + 1) = y
Else
   If criterd(y) = 1 Then
       l(i, 0) = " c(" & i & ", " & k & ")"
       l(i, y + 1) = y
    End If
End If

Next y
Next k
Next i

End Sub


Next'ler If bloğunun içinde kalmış, dışına almalısınız.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Access 2016 Veritabanı Bulunamadı Hatası yahyacan 0 233 29/11/2017, 22:38
Son Yorum: yahyacan
  Hata Tür Hatası ksy1981 1 396 16/06/2017, 14:19
Son Yorum: ozanakkaya
  Access Açıldığında Olay Yordamı Hatası Nasıl Çözülür?? mehami 1 1.275 09/05/2015, 22:47
Son Yorum: ozanakkaya
  access de karekod okutma hatası lustral025 5 2.706 04/01/2015, 12:16
Son Yorum: ozanakkaya
  ExcelVer Komutu Hatası omerokan 2 1.133 03/07/2013, 21:13
Son Yorum: omerokan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.