Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/11/2010 17:51
Konu Sahibi
erdem55
Yorumlar
21
Okunma
4590
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

erdem55

Aktif Üye
 37
 54
 7
 13/03/2009
3
 Samsun
 
 Ofis 2007
 21/05/2018,14:06
Çözüldü 
İnternette bulduğum küçük bi kodla biraz uğraşıp bazı düzenlemeler yaptım fakat ne yaptıysam gösteridiğim yoldaki klasörleri listeletemedim. en son demem xlsx uzantılarını listelemekti ama aynı işlemi DIR uzantı için denediğimde işe yaramıyor. Şimdiden yardımlarınız için tşkler.


erdem55, 12-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Arkadaşlar rica ediyorum, lütfen Site Kurallarına uyalım. Bu şekilde cevap alamayacağınızı tahmin etmeniz gerekirdi. Örnek ekleyin ve sorun lütfen...



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Ekteki örneği inceleyin lütfen, form üzerinde listelemek istediğiniz adresi ve dosya türünü belirterek listeye doldurulmasını sağlayabilirsiniz. Bilmiyorum istediğiniz bu mu? Umarım öyledir.

Neticeyi bildirirseniz seviniriz. Kolay gelsin.



Kullanici Avatari

erdem55

Aktif Üye
 37
 54
 7
 13/03/2009
3
 Samsun
 
 Ofis 2007
 21/05/2018,14:06
Çözüldü 
Arkadaşlar ben d sürücüsünün içinde nekadar klasör varsa bulup kaydetmek yada görmek istiyorum. Fakat şuana kadar yazdığım kodlar ile sadece dosyaları görebildim klasörleri bir türü bulduramadim. Klasör uzantısını .dir olarak denedim yine bulduramadim.
Örnek dosya isteyeceğinizi biliyorum ama artık nereden başlayacağımı bilmiyorum basitinden d nin içindekileri bulup databaseye yada bi list e ekleyen kod örneği verebilirseniz çok sevinirim. Şimdidien tşk ederim.

Örnek verecek olursam
d:\ içinde a-b-c klasörleri olduğunu var sayalım bu klasörleri bulup
a = d:\a
b = d:\b
gibi elde etmek istiyorum. yani hem dosyanın ismini hemde yolunu.
Yardımcı olan arkadaşlara tekrardan tşk ederim.


erdem55, 12-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

erdem55

Aktif Üye
 37
 54
 7
 13/03/2009
3
 Samsun
 
 Ofis 2007
 21/05/2018,14:06
Çözüldü 
(07/11/2010 19:09)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ekteki örneği inceleyin lütfen, form üzerinde listelemek istediğiniz adresi ve dosya türünü belirterek listeye doldurulmasını sağlayabilirsiniz. Bilmiyorum istediğiniz bu mu? Umarım öyledir.

Neticeyi bildirirseniz seviniriz. Kolay gelsin.

Dostum malesef benimde takildiğim nokta burası bende dosyaları bulduruyorum ama benim istediğim klasör isimleri ve klasör yolu.
yani d nin içindeki A-B-C diye klasör olduğunu varsayarsam bunları listelerken
a - d:\a
b - d:\b
gibi klasör ve yol olarak listeleyemiyorum. benim hazırladığım koddada aynı sorun var .dir dediğimde birşey bulmuyo


erdem55, 12-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın erdem55;
Benzer bir konuyla ben de uğraşıyorum. Forumdan edindiğim kodları kendime uyarlayıp şöyle bir şey yaptım. Belki istediğiniz bunun gibi bir şeydir. Sonuç bildirirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü vba kodda hata hknct 5 560 27/01/2017, 19:16
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü satılan ürünleri listeletme sametx20 9 2.367 07/05/2012, 18:18
Son Yorum: sametx20
Çözüldü vba kodda otomatik küçük harfe çevrilme yasinunal 5 1.758 20/12/2009, 01:05
Son Yorum: yasinunal

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.