Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/12/2008 13:47
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
14
Okunma
4646
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
arkadaşlar ben toplu resim önizlemesini kendi çalışmamda uyguladım.Fakat Kod kısmında bir kaç hata var ve ben bunları çözemedim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Dosyadaki yenicalısmaemlak Dosyasına bakınız lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   emlak çalışması.rar (Dosya Boyutu: 782,5 KB / İndirme Sayısı: 15)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:35
Çözüldü 
Koddaki hataları görebilmet için, vb penceresini aç, Debug'u tıkla açılan sekmeden "Compile ......." ile başlayan'ı tıkla ve koddaki hataları gör.


Cevapla

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
hataları görebiliorum fakat düzeltemiyorum.Mesela müsteriler formunda eskiden resim olgusu düzgün çalışıyordu fakat toplu resim formunu hazırladıktan sonra çalışmamaya başladı.(tüm komutlar çalışmoyor ve resimde).
Toplu resim formunda ise resim sayısını çoğaltamıyorum.Çoğaltmak istediğimde hatalar veriyor.


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:35
Çözüldü 
sn atlantis, yenicalısmaemlak isimli örneği inceledim, 4 adet resim ekleme butonundan sadece 2si çalışıyor, 3. butonun tıklandığında olayındaki GetFileName2, kodlarda olmadığından çalışmıyor,
İlla bu örnekte ısrar ederseniz düzenlenebilir ama sürekli sorun çıkarır, bence sn esref hocamın eklediği ve senin eklediğin örnekte de bulunan "RESİM ÖNİZLEME1.mdb" isimli uygulamayı kullanman daha doğru olacak gibi, eklenmesini istediğin tüm resimleri bir klasörde toplarsın, uygulamadaki resim ekle butonu ile klasördeki tüm resimleri forma aktarırsın, senin örneğinde 5. resim ekleme ihtimalin yok, sorun gules.mde ise esref hocamdan rica ederiz mde deki modülü bizimle paylaşır.


Cevapla

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
ben zaten RESİM ÖNİZLEME çalışmasından yararlanamadığım için Formda bulunan resim ekle (tekli resim ekle ) çalışmasında yararlanıp kendi çalışmama uyarladım.Sizin dediğiniz RESİM ÖNİZLEME çalışmasında her daire için toplu resim yükleyemediğimden bana en uygun olanı şuan üzerinde çalıştığım şeydir.RAPORDA RESİM EKLEME konusunda cevaplardan birinde resileri aynı yol izleyerek çoğaltabilirsiniz diye bir cevap vardı.Bende o cevaptan yola çıkarak tekli resim ekle çalışmasında resim sayısını çoğaltmaya çalıştım.Ve Bazı sorunlar çikageldi.Siz bana bunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim..


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:35
Çözüldü 
sn atlantis, örneğindeki 1,2 ve 3. resim alanlarını düzenledim, ayrıca kodlarda bulunan birkaç tane sorunlu kodu da düzelttim,

4. resim alanına ve butonlarına dokunmadım, kodlara göre 4.,5. resim alanlarını oluşturursun.


Ek Dosyalar
.rar   yenicalısmaemlak.rar (Dosya Boyutu: 147,9 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 151 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Windows 10'da Access Kısayol İkonu Hatası serkan1985 2 130 06/10/2017, 19:42 serkan1985
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 307 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü Değer Hatası Hk. serkan1985 4 119 02/10/2017, 23:39 serkan1985
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 73 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.