Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/12/2008 13:47
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
14
Okunma
5104
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
arkadaşlar ben toplu resim önizlemesini kendi çalışmamda uyguladım.Fakat Kod kısmında bir kaç hata var ve ben bunları çözemedim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Dosyadaki yenicalısmaemlak Dosyasına bakınız lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   emlak çalışması.rar(Dosya Boyutu: 782,5 KB / İndirme Sayısı: 15)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.270
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Koddaki hataları görebilmet için, vb penceresini aç, Debug'u tıkla açılan sekmeden "Compile ......." ile başlayan'ı tıkla ve koddaki hataları gör.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
hataları görebiliorum fakat düzeltemiyorum.Mesela müsteriler formunda eskiden resim olgusu düzgün çalışıyordu fakat toplu resim formunu hazırladıktan sonra çalışmamaya başladı.(tüm komutlar çalışmoyor ve resimde).
Toplu resim formunda ise resim sayısını çoğaltamıyorum.Çoğaltmak istediğimde hatalar veriyor.


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.270
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn atlantis, yenicalısmaemlak isimli örneği inceledim, 4 adet resim ekleme butonundan sadece 2si çalışıyor, 3. butonun tıklandığında olayındaki GetFileName2, kodlarda olmadığından çalışmıyor,
İlla bu örnekte ısrar ederseniz düzenlenebilir ama sürekli sorun çıkarır, bence sn esref hocamın eklediği ve senin eklediğin örnekte de bulunan "RESİM ÖNİZLEME1.mdb" isimli uygulamayı kullanman daha doğru olacak gibi, eklenmesini istediğin tüm resimleri bir klasörde toplarsın, uygulamadaki resim ekle butonu ile klasördeki tüm resimleri forma aktarırsın, senin örneğinde 5. resim ekleme ihtimalin yok, sorun gules.mde ise esref hocamdan rica ederiz mde deki modülü bizimle paylaşır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
ben zaten RESİM ÖNİZLEME çalışmasından yararlanamadığım için Formda bulunan resim ekle (tekli resim ekle ) çalışmasında yararlanıp kendi çalışmama uyarladım.Sizin dediğiniz RESİM ÖNİZLEME çalışmasında her daire için toplu resim yükleyemediğimden bana en uygun olanı şuan üzerinde çalıştığım şeydir.RAPORDA RESİM EKLEME konusunda cevaplardan birinde resileri aynı yol izleyerek çoğaltabilirsiniz diye bir cevap vardı.Bende o cevaptan yola çıkarak tekli resim ekle çalışmasında resim sayısını çoğaltmaya çalıştım.Ve Bazı sorunlar çikageldi.Siz bana bunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim..


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.270
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn atlantis, örneğindeki 1,2 ve 3. resim alanlarını düzenledim, ayrıca kodlarda bulunan birkaç tane sorunlu kodu da düzelttim,

4. resim alanına ve butonlarına dokunmadım, kodlara göre 4.,5. resim alanlarını oluşturursun.


Ek Dosyalar
.rar   yenicalısmaemlak.rar(Dosya Boyutu: 147,9 KB / İndirme Sayısı: 12)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü ALike Hatası notrino 2 49 20/09/2018, 10:02
Son Yorum: notrino
Çözüldü Liste Kutusu Eksik İsleç Hatası hey 19 327 16/09/2018, 18:38
Son Yorum: hey
Çözüldü Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor kursun 3 159 15/09/2018, 21:10
Son Yorum: kursun
Çözüldü Hata: Birinci Tablonun Başvurulan Alanı İçin Benzersiz Dizin Bulunamadı.hatası kursun 4 129 15/09/2018, 12:52
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Hata: Birinci Tablonun Başvurulan Alanı İçin Benzersiz Dizin Bulunamadı.hatası kursun 8 178 15/09/2018, 12:51
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.