Klasörden resim adlarını formdaki alana otomatik almak
Tarih
06/10/2013 17:05
Konu Sahibi
F.Ç
Yorumlar
7
Okunma
2213
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



F.Ç
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
113
05/07/2013
0
-
16/01/2016,01:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba,

Klasör içindeki resimlerin adlarını resim adı alanına resim yolu olmaksızın sadece resim adlarını otomatik almak istiyorum. Resimler klasörünün içindeki resimlerin adları, resim adı alanına, Ad ve/veya soyadı referans alınarak "ResimAdı"Alanına otomatik yazdırmak istiyorum. Kayıtlarda resim isimlendirmeleri Ad ve Soyadda ne yazılı ise resim adları da ad-soyad şeklinde isimlendirilecek.Epey uğraştım ama yapamadım.

Yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden...


Ek Dosyalar
.rar   Resim adlarını metin kutusuna yazdırmak.rar (Dosya Boyutu: 51,4 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
529
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
21/02/2017,17:58
Çözüldü 
Sanırım biz bu sorunuzu daha önce de yanıtlamıştık yine de basit bir örnek ekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   Resim.rar (Dosya Boyutu: 48,07 KB / İndirme Sayısı: 27)
Cevapla

F.Ç
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
113
05/07/2013
0
-
16/01/2016,01:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba hocam,
Daha önceki örnekte konu aynı fakat işlev farklı ama benzerlik fazla.

Resim uzantısını gizleyebilir miyiz? Alanın içine alınan resim adında .png kısmı olmasa çok güzel olacak ama olabilir mi acaba?
Cevapla

boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
529
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
21/02/2017,17:58
Çözüldü 
Resim uzantısı elbette gizlenebilir. Örnek dosya bir önceki mesajda güncellendi eki inceleyiniz.
Cevapla

F.Ç
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
113
05/07/2013
0
-
16/01/2016,01:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam,

Başka bir örneğe de uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor alanları değiştiriyor koddaki alanları da eşleştiriyorum ama olmuyor bir şey unutuyorum ama ne sizin örneğinizi forma kopyalıyor kayıt kaynağını bağlıyorum çalışıyor benim öneğimde çalışmıyor
Cevapla

boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
529
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
21/02/2017,17:58
Çözüldü 
Alan adlarına dikkat edin ben sizin alan adlarınızın ad bölümünü türkçe karakter olmadan folmüle ettim siz alan adlarınızı uygularken hata yapıyor olabilirsiniz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki Satırı Ekle Dediğimizde O Satırı Seçilenler Kutusuna Yollamak haziran4 5 53 Dün, 14:53 haziran4
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 45 16/02/2017, 14:51 QATLET
  formdaki bilgileri rapora aktarma murat dikme 4 65 10/02/2017, 20:54 murat dikme
Sad Forma Resim Eklemede Hata 1453asi 7 97 10/02/2017, 09:37 1453asi
  Gelir Giriş formunda Yeni Kayıt dediğimde Açılır Kutudaki Teknik otomatik Gelmesi haziran4 2 42 09/02/2017, 17:53 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya