Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/12/2011 09:57
Konu Sahibi
ondercesmeci
Yorumlar
5
Okunma
2732
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ondercesmeci

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
62
15/06/2010
Çorum
Ofis 2007
12/05/2016,17:32
Çözüldü 
Herkese günaydın.
Aşağıdaki kod ile klasör oluşturmaya çalışıyorum ama "MkDir w & a" yazılı kodda hata veriyor.
ilginize ve bilginize teşekkürler.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Dim a, x, w As String
a = Me.sube
x = Me.yil
w = "D:\DOSYALAMA\" & x & "\"
If Len(Dir("D:\DOSYALAMA\" & x & "\" & a & "", vbDirectory)) = 0 Then
MkDir w & a
End If


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.800
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
Bugün,12:50
Çözüldü 

Visual Basic Code
MkDir "D:\DOSYALAMA\" & x & "\" & a & ""


şeklinde dener misiniz?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

ondercesmeci

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
62
15/06/2010
Çorum
Ofis 2007
12/05/2016,17:32
Çözüldü 
Sn. chopper07
teşekkür ederim ama problem devam ediyor.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
"Eğer o klasör yok ise klasör oluştur" gibi bir mantık ile oluşturmaya çalışıyorsanız Len ile kontrol etmeyin. Direkt

Visual Basic Code
Dir(dosya_adresi) = ""


şeklinde kontrol ettirin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ondercesmeci

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
62
15/06/2010
Çorum
Ofis 2007
12/05/2016,17:32
Çözüldü 
Arkadaşlar teşekkürler çözdük. yardımlarınız için teşekkürler. belki başkasının işine yarar diye tüm kodları gönderiyorum.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Private Sub konu_AfterUpdate()
Me.arsivadi.Visible = True
Me.arsivnot.Visible = True
Dim a, x, y As String
x = Me.sube
y = Me.yil
a = Me.konu

If Len(Dir("\\YESIL1\yesilkart veri\GOOGLE\" & y & "\" & x & "\" & a & "", vbDirectory)) = 0 Then
MkDir "\\YESIL1\yesilkart veri\GOOGLE\" & y & "\" & x & "\" & a
End If

End Sub

Private Sub sube_AfterUpdate()
Me.konu.Requery
Me.konu.Visible = True
Dim a, x, w As String

a = Me.sube
x = Me.yil

If Len(Dir("\\YESIL1\yesilkart veri\GOOGLE\" & x & "\" & a & "", vbDirectory)) = 0 Then
MkDir "\\YESIL1\yesilkart veri\GOOGLE\" & x & "\" & a

End If

End Sub


Private Sub yil_AfterUpdate()
Me.sube.Visible = True
Dim a, x As String
a = Me.yil

If Len(Dir("\\YESIL1\yesilkart veri\GOOGLE\" & a & "", vbDirectory)) = 0 Then
MkDir "\\YESIL1\yesilkart veri\GOOGLE\" & a

End If

End Sub


Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ahmet klasörü yokken sıfırdan c dizinine bu klaörleri nasıl oluştururuz
bu kodda nerede hata var

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub Komut2_Click()

If Len(Dir("C:\ahmet\burak\ceyhan", vbDirectory)) = 0 Then
MkDir "C:\ahmet\burak\ceyhan"
End If

End Sub


doğrusu buymuş adım adım klasör eklenecekmiş

Kod:
MkDir "C:\ahmet"
MkDir "C:\ahmet\burak"
MkDir "C:\ahmet\burak\ceyhan"


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 954 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Firma Cari Hesap Listesi Oluşturma Hk. ALTANs 2 189 09/06/2017, 12:16 ALTANs
Çözüldü Siparişleri Detaylı Sorgu Oluşturma U.ALTUN 3 386 30/05/2017, 14:54 atoz112
Çözüldü Öğrenci Yurdu Veri Tabanı Oluşturma ikaantaskin 3 328 28/05/2017, 17:13 atoz112
Çözüldü Borçlu Listesi Oluşturma esmerim33 12 936 13/05/2017, 12:29 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.