Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/11/2009 13:27
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
9
Okunma
4870
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
öncelikle bu kodları bizimle paylaşan ustaların ustalarına teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   kenar kırpma flash.rar(Dosya Boyutu: 185,64 KB / İndirme Sayısı: 458)
İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Paylaşım için teşekkürler Nurullah hocam


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Paylaşım için teşekkürler Hocam



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
Dün,07:41
Katkı ve paylaşım için teşekkürler Nurullah Hocam. saygılar.


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
eminimki bunun gibi bir bir formu uygulamasına eklemek isteyen bir çok üyemiz vardır. kısaca bir açıklamada eklemekte fayda vardır diye düşünüyorum.
öncelikle ekleyecim resmi resim düzenleme programında düzenledikten sonra çıktısın aldım. köşelere ve oval yerlerine kısa aralıklarla nokta ve bunlara ait numaralar verdim. numaralın x,y mesafelerini cetvel ile ölçtüm. bunları bir Excel sayfasına cm cinsinden yazdım. noktaların x ve y değerleri ölçtüğümüz değere göre değil ölçütüğümüz değerin 37 ile çarpılması ile bulunuyor. yani kağıt üzerinde ölçülen her cm, x,y değerlerinde 37 ye denk geliyor. böylelikle her noktanın kodlara yazacağımız x,y değerlerini hesaplattım. değerleri yazıp formuma şekil verdikten sonra resmimi forma ekledim. form zaten resmimin şeklini almış oldu. resmin yerini küçük değişikliklerle kestiğim bölüme yerleştirdim. yaklaşık 90 noktadan oluşan örneğimi hazırlamam yarım saat sürdü. yani anlayacağınız çokta zor bir olay değil.
umarım fikir vermesi açısından güzel olmuştur. herkese kolay gelsin


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

boolean_

Uzman
Uzman
ER.... ER....
532
4
31/10/2008
184
İstanbul
Graphic and Art
Ofis 2016 64 Bit
19/06/2018,16:46
paylaşım için teşekkürler




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  otomatik sayıyı istediğiniz gibi ayarlayın accessman 5 2.973 27/12/2013, 13:55 ugurcb
  Kod yazmadan istediğiniz sayıda form açın. mehmetdemiral 17 4.557 06/09/2011, 20:17 DUAYEN
  Sorguda Sıra Numarası Verme (Modül İle) ozanakkaya 3 7.251 29/05/2011, 15:27 ~~KaG~~
  Acsess'de veri otomatik aktarma yöntemi yolgezer 4 3.101 14/07/2010, 11:38 derer
  Seçerek,Süzerek,Sıralayarak Excel'e verme Nurullah_Serdar 29 9.078 30/05/2010, 10:03 leydies81

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.