Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2011 23:20
Konu Sahibi
TigerClaw
Yorumlar
8
Okunma
3839
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

TigerClaw

Üye
 29
 4
 1
 07/12/2010
0
 Van
 
 Ofis 2010
 20/01/2011,22:31
Çözüldü 
SElamun aleykum arkadaşlar. benim bi sorunum var. ben ekte vermiş olduğum veritabanının, Form1 deki alanların "Kaydet" butonuna tıklayınca Tablo1' e eklenmesini istiyorum ve bunu ' INSERT INTO' kodu ile yapılması gerek ama yapamadım sizlerden destek bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   vt4.rar(Dosya Boyutu: 52,12 KB / İndirme Sayısı: 23)

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Aslında sitemizde çok sayıda örnek vardı. Ben sadece Tarih alanını kaydettirdim diğer alanları siz eklersiniz.


Ek Dosyalar
.rar   InsertIntoKullanımı.rar(Dosya Boyutu: 49,93 KB / İndirme Sayısı: 103)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

TigerClaw

Üye
 29
 4
 1
 07/12/2010
0
 Van
 
 Ofis 2010
 20/01/2011,22:31
Çözüldü 
teşekkür ederim arkdaşım ama benim demek istediğim biçok alan var ben bu alanlar insert into ile kaydemiyorum kod satrı yetmiyor ve "_" işaretiyle alt satra indiğimde bu kezde hata veriyor. Img-cray( nasıl yapacam bilmiyorum .



Kullanici Avatari

TigerClaw

Üye
 29
 4
 1
 07/12/2010
0
 Van
 
 Ofis 2010
 20/01/2011,22:31
Çözüldü 
selamun aleykum arkadaşlar, ben insert into ile formdan tabloya kayıt eklmek istiyorum ama tablodaki alanlar fazla olduğu için vb kod satrına sığmadı alt satra geçmek istiyorum bunun için ne yapmam gerek Img-cray



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Bir boşluk verip _ koyun ve alttan devam edin.
Sorguda " " _
& " " şeklinde olmalı


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 Dün,23:03
Çözüldü 
Enter ile belirli yerlerden kodunuzu bölün

Visual Basic Code
 DoCmd.RunSQL "INSERT INTO IHALERAPORHAREKETLER ( HAREKETRPRPDEFAULTID, HAREKETRPIHALEID," & vbCrLf & _
    "HAREKETRPDEGER, HAREKETRPKONTROL, HAREKETBASLIK, HAREKETRAPORID )SELECT rpeklelist.RPDEFAULTID," & vbCrLf & _
    "[Forms]![yeniihale].[Form]![IHALEID] , rpeklelist.RPVARSAYILAN," & vbCrLf & _
    "[Forms]![yeniihale]![IHALEID] & [RPDEFAULTID] , rpeklelist.RPDEGISKEN," & vbCrLf & _
    "rpeklelist.RPSTDRAPORID FROM rpeklelist;", 0


1. her satır sonuna ," & vbCrLf & _ koyun
2. her satır başına " koyun
3. son satır sonuna ", 0 koyun

________________
Hayri hocam pardon Img-cray


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dlookup İle Getirdiğimiz Kayıtları Güncelleme. barcins 3 165 20/11/2018, 17:21
Son Yorum: barcins
Çözüldü Duyuru Paneli Ekleme Hk. untouchable 8 210 19/11/2018, 20:42
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Sayısal Değeri En Büyük Olana Ait Kayıtları Listelemek derebeyi 4 110 16/11/2018, 08:19
Son Yorum: derebeyi
Çözüldü Web Üzerinde Tabloya Veri Aktarma Hk. serkan1985 4 119 15/11/2018, 09:55
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Word Belgesine Resim Ekleme mustinba 7 158 13/11/2018, 10:53
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444