Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2011 23:20
Konu Sahibi
TigerClaw
Yorumlar
8
Okunma
3740
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

TigerClaw

Üye
Üye
4
1
07/12/2010
0
Van
Ofis 2010
20/01/2011,22:31
Çözüldü 
SElamun aleykum arkadaşlar. benim bi sorunum var. ben ekte vermiş olduğum veritabanının, Form1 deki alanların "Kaydet" butonuna tıklayınca Tablo1' e eklenmesini istiyorum ve bunu ' INSERT INTO' kodu ile yapılması gerek ama yapamadım sizlerden destek bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   vt4.rar(Dosya Boyutu: 52,12 KB / İndirme Sayısı: 23)

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Aslında sitemizde çok sayıda örnek vardı. Ben sadece Tarih alanını kaydettirdim diğer alanları siz eklersiniz.


Ek Dosyalar
.rar   InsertIntoKullanımı.rar(Dosya Boyutu: 49,93 KB / İndirme Sayısı: 103)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

TigerClaw

Üye
Üye
4
1
07/12/2010
0
Van
Ofis 2010
20/01/2011,22:31
Çözüldü 
teşekkür ederim arkdaşım ama benim demek istediğim biçok alan var ben bu alanlar insert into ile kaydemiyorum kod satrı yetmiyor ve "_" işaretiyle alt satra indiğimde bu kezde hata veriyor. Img-cray( nasıl yapacam bilmiyorum .



Kullanici Avatari

TigerClaw

Üye
Üye
4
1
07/12/2010
0
Van
Ofis 2010
20/01/2011,22:31
Çözüldü 
selamun aleykum arkadaşlar, ben insert into ile formdan tabloya kayıt eklmek istiyorum ama tablodaki alanlar fazla olduğu için vb kod satrına sığmadı alt satra geçmek istiyorum bunun için ne yapmam gerek Img-cray



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Bir boşluk verip _ koyun ve alttan devam edin.
Sorguda " " _
& " " şeklinde olmalı


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Enter ile belirli yerlerden kodunuzu bölün

Visual Basic Code
 DoCmd.RunSQL "INSERT INTO IHALERAPORHAREKETLER ( HAREKETRPRPDEFAULTID, HAREKETRPIHALEID," & vbCrLf & _
    "HAREKETRPDEGER, HAREKETRPKONTROL, HAREKETBASLIK, HAREKETRAPORID )SELECT rpeklelist.RPDEFAULTID," & vbCrLf & _
    "[Forms]![yeniihale].[Form]![IHALEID] , rpeklelist.RPVARSAYILAN," & vbCrLf & _
    "[Forms]![yeniihale]![IHALEID] & [RPDEFAULTID] , rpeklelist.RPDEGISKEN," & vbCrLf & _
    "rpeklelist.RPSTDRAPORID FROM rpeklelist;", 0


1. her satır sonuna ," & vbCrLf & _ koyun
2. her satır başına " koyun
3. son satır sonuna ", 0 koyun

________________
Hayri hocam pardon Img-cray


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Listeye Veri Ekleme Ve Listeye Bağlı Sorgu Oluşturma. karaca10 8 214 03/06/2018, 14:55 karaca10
Çözüldü Formu Ekleme Modunda Yükleme bibib 34 724 01/06/2018, 18:46 A.Kadir.
Çözüldü Depozito Takibimi Kaç Tabloya Bölmeliyim? mertbase 3 95 30/05/2018, 16:30 mertbase
Çözüldü Soru Cevap Tablosunda Her Cevap İçin Ayrı Bir Tabloya Kayıt Ekleme murat dikme 5 141 28/05/2018, 02:44 ozguryasin
Çözüldü Birden Fazla Tabloya Kayıt Yapmak m_demir 9 255 28/05/2018, 01:10 m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.