Kayıtları Tabloya Ekleme, Insert Into Kullanımı
Tarih
05/01/2011 23:20
Konu Sahibi
TigerClaw
Yorumlar
8
Okunma
3228
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
TigerClaw
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
07/12/2010
0
Van
Ofis 2010
20/01/2011,22:31
Çözüldü 
SElamun aleykum arkadaşlar. benim bi sorunum var. ben ekte vermiş olduğum veritabanının, Form1 deki alanların "Kaydet" butonuna tıklayınca Tablo1' e eklenmesini istiyorum ve bunu ' INSERT INTO' kodu ile yapılması gerek ama yapamadım sizlerden destek bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   vt4.rar (Dosya Boyutu: 52,12 KB / İndirme Sayısı: 23)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aslında sitemizde çok sayıda örnek vardı. Ben sadece Tarih alanını kaydettirdim diğer alanları siz eklersiniz.


Ek Dosyalar
.rar   InsertIntoKullanımı.rar (Dosya Boyutu: 49,93 KB / İndirme Sayısı: 102)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

TigerClaw
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
07/12/2010
0
Van
Ofis 2010
20/01/2011,22:31
Çözüldü 
teşekkür ederim arkdaşım ama benim demek istediğim biçok alan var ben bu alanlar insert into ile kaydemiyorum kod satrı yetmiyor ve "_" işaretiyle alt satra indiğimde bu kezde hata veriyor. Img-cray( nasıl yapacam bilmiyorum .
Cevapla

TigerClaw
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
07/12/2010
0
Van
Ofis 2010
20/01/2011,22:31
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selamun aleykum arkadaşlar, ben insert into ile formdan tabloya kayıt eklmek istiyorum ama tablodaki alanlar fazla olduğu için vb kod satrına sığmadı alt satra geçmek istiyorum bunun için ne yapmam gerek Img-cray
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Bir boşluk verip _ koyun ve alttan devam edin.
Sorguda " " _
& " " şeklinde olmalı
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Enter ile belirli yerlerden kodunuzu bölün

Visual Basic Code
 DoCmd.RunSQL "INSERT INTO IHALERAPORHAREKETLER ( HAREKETRPRPDEFAULTID, HAREKETRPIHALEID," & vbCrLf & _
    "HAREKETRPDEGER, HAREKETRPKONTROL, HAREKETBASLIK, HAREKETRAPORID )SELECT rpeklelist.RPDEFAULTID," & vbCrLf & _
    "[Forms]![yeniihale].[Form]![IHALEID] , rpeklelist.RPVARSAYILAN," & vbCrLf & _
    "[Forms]![yeniihale]![IHALEID] & [RPDEFAULTID] , rpeklelist.RPDEGISKEN," & vbCrLf & _
    "rpeklelist.RPSTDRAPORID FROM rpeklelist;", 0


1. her satır sonuna ," & vbCrLf & _ koyun
2. her satır başına " koyun
3. son satır sonuna ", 0 koyun

________________
Hayri hocam pardon Img-cray

okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dolar Kuru Ekleme mharman 3 87 19/05/2017, 16:16 mharman
  Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 122 14/05/2017, 12:21 atoz112
  Formda Resim Ekleme mharman 4 106 13/05/2017, 19:29 mharman
  İlişkili Tabloya Formla Yeni Veri Girişi ALTANs 2 81 26/04/2017, 12:18 ALTANs
  Terkrarlayan Kayıtları Silme ertans 4 93 22/04/2017, 19:56 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status