Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/05/2012 23:33
Konu Sahibi
TURAN6100
Yorumlar
4
Okunma
979
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

TURAN6100

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
30/03/2011
0
Trabzon
Ofis 2003
09/05/2017,19:00
Çözüldü 
1 - kullanıcı girişi yaptığımda giriş saatini giriş yapan kişinin ID sini TBL_Kullanici_kayit tablosuna kayıt ediyor bunun yanında ben bilgisayar kullanıcı adı ve bilgisayar adınında tabloya kayıt edilmesini istiyorum kullanıcı girişinde ama yapamadım
2 - kullanıcı girişi yapıldıktan sonra yaşlandırma formunda kullanıcı bilgileri kısmında kullanıcı bilgilerinin yazılmasını istiyorum bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum

şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum....

Ek Dosyalar
YASLANDIRMA.rar


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.091
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
13/10/2017,13:42
Çözüldü 
Çok kısıtlı vaktimde dosyanıza bakayım dedim ancak baktım Access Penceresini Gizleme yapılmış hemen bıraktım.

Sorularınıza bakılmasını istiyorsanız Site Kurallarını incelemeniz menfaatinize olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

TURAN6100

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
30/03/2011
0
Trabzon
Ofis 2003
09/05/2017,19:00
Çözüldü 
???

söylemek istediğinizi anlamadım ben Access formunda gizleme falan yapmadım ??


Cevapla

TURAN6100

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
30/03/2011
0
Trabzon
Ofis 2003
09/05/2017,19:00
Çözüldü 
arkadaşlar aşağıda nasıl bir yanlış yapıyorum yardımcı olurmusunuz...

Visual Basic Code
CurrentDb.Execute "INSERT INTO tbl_Kullanici_Kayit ( [user],bilgisayar,kullanici,kulad ) " _
& " SELECT aktifkullanici(), '" & Environ("USERDOMAIN") & "' , '" & Environ("USERNAME") & "', me.kullanici.text "


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.860
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
aşağıdaki kodu kullan,

SQL Code
DoCmd.RunSQL ("INSERT INTO Tbl_Kullanici_Kayit ( [user], giris, kulad, kulbil, kulmak ) SELECT [Formlar]![KullaniciGiris]![dogruyetki] AS İfade3, Date() AS İfade2, [Formlar]![KullaniciGiris]![kullanici] AS İfade1, [Formlar]![KullaniciGiris]![txtUserName] AS kulbil, [Formlar]![KullaniciGiris]![txtMachineName] AS kulmak FROM Tbl_Kullanici_Kayit;")


örneğin çalışmadığı (ctrl+alt+delete tuşlarına basıp accessi kapatmak bıkkınlık verdiği ) için deneyemedim.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 430 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 116 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 230 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 225 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Kayıt Sayısı metin02 7 287 13/08/2017, 11:05 metin02

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.