Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2013 12:42
Konu Sahibi
sedat76
Yorumlar
2
Okunma
1325
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sedat76

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
13/12/2012
0
14/08/2013,12:17
Çözüldü 
Adodc2.ConnectionString = "Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Extended Properties=DBQ=Z:\Database2013.mdb;DefaultDir=Z:\;Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb, *.accdb)};DriverId=25;FIL=MS Access;FILEDSN=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\teklif db.dsn;MaxBufferSize=2048;MaxScanRows=8;PageTimeout=5;SafeTransactions=0;Threads=3;UID=admin;UserCommitSync=Yes;"""
Adodc2.CommandType = adCmdText
Adodc2.RecordSource = "select * from exporttablosu"
Adodc2.Refresh


Bu veri tabanına bağlama kodum ekdede tablom var bu export tablosunda verilerimi sıralıycam ama ordaki o 27. kayıt ben ne yaparsam yapıyım başa gidiyor "order by no" kodunuda kullandım genede vsflexgridde o en başa gidiyor napmam lazım artık kod uyduramadım ne yapsam yemiyor.
Adodc2.ConnectionString = "Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Extended Properties=DBQ=Z:\Database2013.mdb;DefaultDir=Z:\;Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb, *.accdb)};DriverId=25;FIL=MS Access;FILEDSN=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\teklif db.dsn;MaxBufferSize=2048;MaxScanRows=8;PageTimeout=5;SafeTransactions=0;Threads=3;UID=admin;UserCommitSync=Yes;"""
Adodc2.CommandType = adCmdText
Adodc2.RecordSource = "select * from exporttablosu"
Adodc2.Refresh


Bu veri tabanına bağlama kodum ekdede tablom var bu export tablosunda verilerimi sıralıycam ama ordaki o 27. kayıt ben ne yaparsam yapıyım başa gidiyor "order by no" kodunuda kullandım genede vsflexgridde o en başa gidiyor napmam lazım artık kod uyduramadım ne yapsam yemiyor.


Ek Dosyalar
.rar   Database2013.rar (Dosya Boyutu: 976 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:sedat76
Lütfen bundan sonra konu açarken dikkat edelim devamlı olarak çift konu açıyorsun.İnelemek için projenizin çalışır halini ekleyiniz ki nerede hata var bakalım böyle söylemek istediğiniz anlaşılmıyor.


Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Soru sahibi arkadaş geri dönüş yapmamış ve uzun zamandır siteyede uğramıyor.Konu cevaplanmışlara taşınmıştır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Datagridwiev sıralama sngl07 6 2.324 22/05/2013, 12:23 drummers
Çözüldü İlk Kayıt Son Kayıt İleri Geri |By|KiDnArUt| 2 1.613 10/04/2011, 15:24 |By|KiDnArUt|
Çözüldü Veri Tablosundan kayıt toplama?? karacali 8 4.081 25/05/2010, 13:10 ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.