Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/03/2009 20:58
Konu Sahibi
lokosit40
Yorumlar
13
Okunma
3647
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
merhaba

yaptığım çalışmada iki tarih arasında sorgu yaptım.Fakat gelen listedeki kayıt sayısını bir türlü alamadım.
=Say ([...])komutu işe yaramadı.yardımcı olursanız sevinirim..


Ek Dosyalar
.rar   son .rar(Dosya Boyutu: 505,95 KB / İndirme Sayısı: 63)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
3.110
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:23
Çözüldü 
=Say([HASTAKODU]) şeklinde deneyin


Celosoft Yazılım
Cevapla

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
deniyorum ama olmuyor siz örnekte yapıp gönderebilirmisiniz..


Cevapla

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
599
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
Çözüldü 
kodu bu şekilde değiştir


Private Sub Komut8_Click()
Dim say As Integer
Liste0.Requery
Liste0.Visible = True
Metin9.Visible = True
Metin11.Visible = True
Etiket12.Visible = True
Me.Metin2 = Me.Liste0.ListCount
End Sub


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

tdsharun

>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
231
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Tablonuzdaki tüm kayıtların sayısını bulmak için Metin Kutusunun Denetim Kaynağı'na:

Kod:
=DCount("[HASTAKODU]";"HASTA")


Liste kutusunun içeriğini saydırmak için:

Kod:
Liste0.Requery
Me.Metin2.Value = Liste0.ListCount
Metin2.Requery


Bunu formunuzun açıldığında, güncelleştirildiğinde olaylarına koyun.

Güncelleştirilecek komut düğmesi varsa ona da ekleyin...

Kolay gelsin...


Cevapla

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Sayın Esrefigit,

Çok teşekkür ederimm.Sorun çöüzüldü.yalnız şöyle bir sorun var kayıt sayısının bir fazlasını gösteriyor.Yani listedeki sayıdan bir fazla.(kendim saydım)Bunu neden yapabilir...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdan İki Tabloya Kayıt haziran4 3 124 12/02/2018, 17:12 ozanakkaya
Çözüldü Alt Formda Varsayılanın Tek Kayıt Olması max7 2 111 05/02/2018, 08:01 max7
Çözüldü 2 Tabloya Koşullu Kayıt haziran4 8 214 30/01/2018, 13:13 haziran4
Çözüldü Otomatik Kayıt Atma golf2000 6 195 28/01/2018, 21:51 ozanakkaya
Çözüldü Alt Forma Kayıt Ekleme Sorunu hey 4 189 27/01/2018, 00:46 hey

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.