Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/02/2019 12:33
Konu Sahibi
acar6783
Yorumlar
9
Okunma
288
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

acar6783

Üye
45324
mu.... ac....
 36
 5
 27
 23/01/2012
0
 Ankara
 muhasebe
 Ofis 2007
 09/03/2019,22:27
Çözüldü 
Merhabalar,
Ekteki dosyamda  Silme kodlarını tasarladım fakat Kaydet ve düzenleme kodlarını ayarlayamadım.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.


Sil kodunda da cok başarılı olduğum söylenemez Img-grin



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:25
Merhaba, örnek uygulamanız yok.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

acar6783

Üye
45324
mu.... ac....
 36
 5
 27
 23/01/2012
0
 Ankara
 muhasebe
 Ofis 2007
 09/03/2019,22:27
(03/02/2019 13:14)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, örnek uygulamanız yok.

Ben gönderirken ekliydi ama bir hata olmuş sanırım.
Tekrar yükledim



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:25
Kaydet butonu kodları

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
If MsgBox("Kaydetmek istiyor musunuz? (hayır'a tıklarsanız geri alır)", vbYesNo, "Kaydet") = vbYes Then

DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
Else

Me.Undo
Cancel = True
End If



Kayıt sil butonu kodları;

Visual Basic Code
    DoCmd.RunCommand acCmdSelectRecord
    DoCmd.RunCommand acCmdDeleteRecord


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

acar6783

Üye
45324
mu.... ac....
 36
 5
 27
 23/01/2012
0
 Ankara
 muhasebe
 Ofis 2007
 09/03/2019,22:27
Teşekkür ederim,
Güncelleme kodları ile kaydetme kodları aynı sanırım.
Ek olarak kaydettikten ya da sildikten sonra listeyi nasıl yenilerim?
FrmTümListe.OgrList.Requery
satırında hata alıyorum



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:25

Visual Basic Code
FrmTümListe.OgrList.Requery


kodunu


Visual Basic Code
Forms!FrmTümListe.OgrList.Requery



kodu ile değiştir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kaydet Sorunu Fatih34 2 176 06/04/2019, 23:17
Son Yorum: Fatih34
Çözüldü Kaydet Butonuna Basıldığında Progressbar Hatası Veriyor Deniz DEMİRCİOĞLU 2 135 05/03/2019, 11:16
Son Yorum: Deniz DEMİRCİOĞLU
Çözüldü Kapat Komutları Arasındaki Fark notrino 2 205 27/09/2018, 10:59
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kaydet evren89 4 362 23/09/2018, 21:06
Son Yorum: evren89
Çözüldü Kaydet Sonra Kayda Git mustinba 7 405 01/09/2018, 17:07
Son Yorum: emturker

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.