Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/03/2011 13:57
Konu Sahibi
kesoka
Yorumlar
24
Okunma
5684
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
Form üzerinde reçete yazarken her satırda tarih kendi otamatik date() olarak getiriyor. protokol numarasınıda sıradaki protokoldan =DLast("[r_protokolno]";"tbl_reçete_arşiv")+1 ile alıyorum. her kalemde nasıl tarih yazmıyosam peki her reçetede protokol yazmadan olurmu. yani aynı protokolü kaç kalem yazıyorsam otamatik kendi yazsın tarih gibi. ben bi kaç deneme yaptım ama hata aldım


Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın kesoka;
Ekteki örnekte veritabanınıza 2 tablo ve 1 form ekledim. İşleyişini inceleyip geri dönerseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   vt1-Hayri16.rar (Dosya Boyutu: 335,86 KB / İndirme Sayısı: 30)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
hocam çok tşkler gerçekten çok güzel olmuş hem yer anlamında hemde görsellik anlamında çok yararlı olucak....
6. mesajda sorduğum protokol no ile ilgili sorum hakkında bi fikriniz varmı acaba....
protokol no yu otamatik aldırıyorum fakat kaydet dediğimde reçete arşivine boş olarak geçiyor....
tşkler ilginiz için


Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın kesoka;
Reçete arsiv formunda kaydet işlevini sağlayan herhangi bir şey görmedim?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
burdaki eke eklemedim yaptığımı kendimde olanın üzerinde deneme yaptım ama sonuç alamadım. kullandığım ifadeyi 6. mesajda yazmıştım dlast +1 ile yenisıradaki protokolü alıyorum. ve onu aynı tarihdeki gibi her yeni satırda geçsin şeklinde yapmaya çalışıyorum. tarihde ise =date() ifadesini kullanmıştım o basitti... ama bunu çözemedim


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
dlast son kayıdı getirir. dmax en büyük değeri getirir.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 126 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 203 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Formda İki Kritere Göre Filtre Uygulamak ertans 2 245 18/07/2017, 11:43 ertans
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 952 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Kayıt Tarihini Farklı Gününe Göre Artı Tarih Getirme U.ALTUN 4 314 10/07/2017, 11:59 U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.