Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/03/2009 14:17
Konu Sahibi
firdevs
Yorumlar
8
Okunma
2843
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sayın hocalarım. ben bir kasa oluşturmak istiyorum. örneğim çeşitli giderlerimin kaydedildiği 5 adet tablom ve gelirlerim içinde 3 adet tablom var. bu tablolarda alınan ve verilen nakit var. Tabii kdv stopaj vb de devrede. ben bu nakitleri sorgu ile topluyorum ancak listelemek istediğim zaman boş olan yerleri kendisi dolduruyor.
Bunu nasıl önleyebilirim? Icon_rolleyes

Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Uzman
 41
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
Alıntı:Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.
Gönderseniz daha iyi olur.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
Bu probleme, görmeden cevap verebilmek neredeyse mümkün değil.
Onun için örneğinizi göndermelisiniz.

Forumun belli bir dosya kapasitesi var bu nedenle,
rapidshare vb.. upload sitelerini kullanabilirsiniz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
HOCAM ekte örnek gönderiyorum. Örnekteki "kasa" sorgusunda gelir gideri liste halinde görmek istiyorum. Ama sayıları sürekli tekrarlıyor.
birde bu denemeleri silmek istesemde sorguda silmiyor. ana tablodan silsemde bunu sorguya yansıtmıyor. sorgudaki değerler ne olursa olsun silinmiyor.
bu deneme veri tabanı aslı değil bu yüzden görüntü ve içerik düzenine bakamayın lütfen. Img-grin
üzgünüm örneği 2003 de kayıt yapmıyor. bendeki 2007


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Biraz kırptım ve 2003 le kaydettim. Gönderiyorum.


Ek Dosyalar
.rar    KASA_OLUSTURMAK.rar(Dosya Boyutu: 114,95 KB / İndirme Sayısı: 128)
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Hocalarııımmm örneğim çok karışık değil mi? Acemilerin acemisi ile uğraşmak çok zor galiba. Fur


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Butona Sol Tıklayınca Sağ Cilik Menüsü Çalışsın İstiyorum mengene2 3 262 19/02/2018, 19:55
Son Yorum: mengene2
Çözüldü Access Bilmiyorum Ama Çok Öğrenmek İstiyorum. raspity 10 369 27/01/2018, 16:08
Son Yorum: jfmrk
Çözüldü Database Oluşturmak Ve Veri Çekmek Ayberk Tümbek 2 164 24/01/2018, 16:35
Son Yorum: xNexus
Çözüldü Birden Fazla Tablodan Sorgu Oluşturmak m_demir 2 244 18/01/2018, 10:32
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Access Tabanlı bir üretim raporu hazırlamak istiyorum emre-dl 8 1.144 15/12/2017, 20:59
Son Yorum: hakkih

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.