Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/03/2009 14:17
Konu Sahibi
firdevs
Yorumlar
8
Okunma
2708
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

firdevs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sayın hocalarım. ben bir kasa oluşturmak istiyorum. örneğim çeşitli giderlerimin kaydedildiği 5 adet tablom ve gelirlerim içinde 3 adet tablom var. bu tablolarda alınan ve verilen nakit var. Tabii kdv stopaj vb de devrede. ben bu nakitleri sorgu ile topluyorum ancak listelemek istediğim zaman boş olan yerleri kendisi dolduruyor.
Bunu nasıl önleyebilirim? Icon_rolleyes

Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
Çözüldü 
Alıntı:Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.

Gönderseniz daha iyi olur.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
13/09/2017,17:08
Çözüldü 
Bu probleme, görmeden cevap verebilmek neredeyse mümkün değil.
Onun için örneğinizi göndermelisiniz.

Forumun belli bir dosya kapasitesi var bu nedenle,
rapidshare vb.. upload sitelerini kullanabilirsiniz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

firdevs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
HOCAM ekte örnek gönderiyorum. Örnekteki "kasa" sorgusunda gelir gideri liste halinde görmek istiyorum. Ama sayıları sürekli tekrarlıyor.
birde bu denemeleri silmek istesemde sorguda silmiyor. ana tablodan silsemde bunu sorguya yansıtmıyor. sorgudaki değerler ne olursa olsun silinmiyor.
bu deneme veri tabanı aslı değil bu yüzden görüntü ve içerik düzenine bakamayın lütfen. Img-grin
üzgünüm örneği 2003 de kayıt yapmıyor. bendeki 2007


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla

firdevs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Biraz kırptım ve 2003 le kaydettim. Gönderiyorum.


Ek Dosyalar
.rar    KASA_OLUSTURMAK.rar (Dosya Boyutu: 114,95 KB / İndirme Sayısı: 127)
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla

firdevs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Hocalarııımmm örneğim çok karışık değil mi? Acemilerin acemisi ile uğraşmak çok zor galiba. Fur


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanı geliştirmek ve öğrenmek istiyorum.önerileriniz nedir? yavuzulaskn 3 304 31/05/2017, 15:30 atoz112
Çözüldü Üniversite Tercih Rehberi Hazırlamak İstiyorum.önerileriniz Neler Olabilir? kami08 4 380 28/05/2017, 17:09 atoz112
Çözüldü Kasa Devir Yaptırmada En Son Çalışılan Kasa Adını Forma Yazdırma haziran4 3 360 13/05/2017, 12:28 atoz112
Çözüldü Kasa Hareketleri İçin Yapılan Uygulamadaki Düzenlemeler uMits 10 744 17/04/2017, 19:42 uMits
Çözüldü Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 1.592 12/04/2017, 19:21 uMits

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.