kasa oluşturmak istiyorum
Tarih
21/03/2009 14:17
Konu Sahibi
firdevs
Yorumlar
8
Okunma
2422
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın hocalarım. ben bir kasa oluşturmak istiyorum. örneğim çeşitli giderlerimin kaydedildiği 5 adet tablom ve gelirlerim içinde 3 adet tablom var. bu tablolarda alınan ve verilen nakit var. Tabii kdv stopaj vb de devrede. ben bu nakitleri sorgu ile topluyorum ancak listelemek istediğim zaman boş olan yerleri kendisi dolduruyor.
Bunu nasıl önleyebilirim? Icon_rolleyes

Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
Çözüldü 
Alıntı:Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.
Gönderseniz daha iyi olur.
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
22/02/2017,13:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bu probleme, görmeden cevap verebilmek neredeyse mümkün değil.
Onun için örneğinizi göndermelisiniz.

Forumun belli bir dosya kapasitesi var bu nedenle,
rapidshare vb.. upload sitelerini kullanabilirsiniz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
HOCAM ekte örnek gönderiyorum. Örnekteki "kasa" sorgusunda gelir gideri liste halinde görmek istiyorum. Ama sayıları sürekli tekrarlıyor.
birde bu denemeleri silmek istesemde sorguda silmiyor. ana tablodan silsemde bunu sorguya yansıtmıyor. sorgudaki değerler ne olursa olsun silinmiyor.
bu deneme veri tabanı aslı değil bu yüzden görüntü ve içerik düzenine bakamayın lütfen. Img-grin
üzgünüm örneği 2003 de kayıt yapmıyor. bendeki 2007
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla

firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Biraz kırptım ve 2003 le kaydettim. Gönderiyorum.


Ek Dosyalar
.rar    KASA_OLUSTURMAK.rar (Dosya Boyutu: 114,95 KB / İndirme Sayısı: 126)
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla

firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Hocalarııımmm örneğim çok karışık değil mi? Acemilerin acemisi ile uğraşmak çok zor galiba. Fur
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formunda Birden Fazla Bulunan Comboboxların Harflerle Açılmasını İstiyorum burhanb 7 125 21/02/2017, 13:08 burhanb
  Kasa Hareketleri Formunda Listede kayıt sayısını göstermek haziran4 2 44 09/02/2017, 17:28 haziran4
  Form Açıldığında Listede En Son Tarihli Kasa Kayıtları Listelenmesi haziran4 4 57 09/02/2017, 11:45 haziran4
  Progress Bar ile yükleniyor ifadesi oluşturmak oosmaner 4 191 19/12/2016, 19:54 atoz112
  Personel Takip uygulaması hazırlamak istiyorum KundoLf 7 548 17/09/2016, 12:59 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya