Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/04/2009 19:50
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
5
Okunma
3298
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
Listeden tuttuğunuz kartı iki kere de daha Size seçtirerek, tuttuğunuz kartı bulmaya çalışan bir program Img-grin

resim


Ek Dosyalar
.zip   KartBulmaca.zip(Dosya Boyutu: 40,48 KB / İndirme Sayısı: 73)
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

kesoka

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
 267
 56
 28/02/2009
20
 Denizli
 
 Ofis 2003
 23/07/2018,10:36
gerçekten güzel bir çalışma hocam teşekkürler. vb yaptınız sanırım paylaşım için teşekkürler ayrıca accessde yaptığım bir programı vb ye çevirmek diye bişey yok sanırım ama accessdeki gibi vb dede program yapmak mümkünmüdür hocam yani hani tablo oluşturup ve form oluşturduğumuzda bilgileri tablodan alıyoruz ya vb de bunu yapmak mümkinmüdür acaba kendi yaptığım programı ekledim bi inbcelerseniz sevinirim teşekkürler



Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 01/07/2013,13:21
hocam eline sağlık.
kandırdım ama onuImg-grin yanlış kolonu seçtim oda salladı bilemediImg-grin
emeğinize sağlık


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
kandırmayın programı Lol

rica ederim. ( çalıştı demi Lol )


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 01/07/2013,13:21
hocam çok güzel çalışıyor gerçekten ama dedimya biraz daha uyanık olsa iyi olurduImg-grin biz türk milleti hemen işin hilesine gideriz. bir denedim güzel çalışıyor. buldu hemen. sonra dedim kandırayom şu meretiImg-grin ve kandı. Img-grin


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
(02/04/2009 19:58)kesoka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gerçekten güzel bir çalışma hocam teşekkürler. vb yaptınız sanırım paylaşım için teşekkürler ayrıca accessde yaptığım bir programı vb ye çevirmek diye bişey yok sanırım ama accessdeki gibi vb dede program yapmak mümkünmüdür hocam yani hani tablo oluşturup ve form oluşturduğumuzda bilgileri tablodan alıyoruz ya vb de bunu yapmak mümkinmüdür acaba kendi yaptığım programı ekledim bi inbcelerseniz sevinirim teşekkürler

öncelikle teşekkürler
(sonra özür dilerim mesajınızı sonradan farkettiğim için.)

evet vb de hazırlandı.access de yaptığınız programı vb ye çeviremezsiniz. ama vb hazırlayacanız program da db olarak kullanabilirsiniz. tablolar ve formlar accessdeki gibi değil.

sizin programını da gayet hoş olmuş ellerinize sağlık. sadece arkadaki Access pencerelerinin kaldırılması programınızı daha da güzelleştirir.

illa vb ye geçiim yapayım diyorsanız. görüntülü dersleri incelemenizi öneririm.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sudoku Oyunu chopper07 8 5.367 26/11/2014, 14:15
Son Yorum: skat
  Adam Asmaca Oyunu chopper07 9 7.046 07/06/2011, 21:42
Son Yorum: meryem41
  hearts kağıt oyunu yapmak istiyorum deli555 10 5.167 08/05/2011, 03:23
Son Yorum: deli555
  Freecell oyunu abi79 8 5.157 09/10/2010, 10:02
Son Yorum: kodcenneti
  vB Sayı Bulmaca SérqeN 4 2.790 25/05/2009, 16:24
Son Yorum: AYTN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.