Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/02/2011 17:43
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
25
Okunma
7306
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Formda Kapat Butonu Var,Kapatılsınmı-Kapatılmasın mı Diye Soruyor.Kapatılmasın Dediğimde Boş Bir Kayıt Oluşturuyor.Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.İyi Çalışmalar.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Private Sub s5_Click()
c = MsgBox("Programı Kapatmak İstiyor musunuz?", vbYesNo + vbCritical, "Kargo")
Undo
SendKeys "{esc}", True
If c = vbNo Then
Cancel = True
ElseIf c = vbYes Then
Dim msg As String
DoCmd.ShowToolbar ("Menü Çubuğu"), acToolbarYes
Application.CommandBars.FindControl
DoCmd.Quit
End If
End Sub


Not: Sorunum Konuyla Aynı Olduğu İçin Yeni Konu Açma Gereği Duymadım.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:26
Çözüldü 
Kodu formda uyguladım, herhangi bir sorun görünmüyor. Butonun bulunduğu formu ekleyiniz.


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.sledgeab Örneği Ekledim.Programı Kapat Deyip Hayır Dediğinizde ID Alanının Arttığını Görebilirsiniz.İyi Çalışmalar.


Ek Dosyalar
.rar   kargo.rar (Dosya Boyutu: 210,62 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
olay buradan kaynaklanıyor.

Private Sub Form_Timer()
düzenlemesaati = Time
End Sub

bu kodu

Private Sub Form_Dirty(Cancel As Integer)
düzenlemesaati = Time
End Sub

kısmına yazınız. timer olayını tamamen kaldırınız.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Yandemir Söylediğiniz Kodu Uyguladım Ancak Sorun Halen Devam Ediyor Maalesef.İyi Çalışmalar.Teşekkürler


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
sayfan açıldığı anda (otomatik numara) yazan alan id alıyor. bir tuşa bastığında id alması gerekli ki komut sağlıklı çalışabilsin.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 175 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 333 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Tabloya Yeni Veri Girişini Engelleme ALTANs 2 146 17/08/2017, 13:13 ALTANs
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 202 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Onay Kutusunu İşaretleyince Butonu Gösterme te-kin 6 390 14/08/2017, 19:44 te-kin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.