ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/01/2017 22:23
Konu Sahibi
accessdelisi
Yorumlar
2
Okunma
674
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... F.... C....
356
30/10/2008
27
-
-
26/10/2017,11:20
Son zamanlarda Html diline merak sardim ve sirket için web sitesi tasarliyorum.

web sayfasında id degeri belli tablodaki tr sayısını javascript ile nasıl bulabilirim? Tabloda bulunan tr sayisina gore islem yaptirmam gerekiyor.
Tesekkurler.


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.951
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:24
Merhaba, sorunuzdan anladığım kadarıyla;

üstte bulunan bildirim panelindeki (zil ikonu) kodlar 

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<table id="bildirim_panel">
<tbody id="bildirim_listesi">
<tr>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
</tr>
<tr>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
</tr>
</tbody>
</table>


şeklinde. Ben bu tablodaki tr sayısını

Kod:
$('#bildirim_panel tbody tr').length


kodu ile saydırıyorum. tr tag sayısı 0 oluğunda işlem yaptırıyorum. Sizin tablo ve js yapınızı bilmiyorum. Sonuç alamazsanız ayrıntılı sorunuz.


Cevapla

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... F.... C....
356
30/10/2008
27
-
-
26/10/2017,11:20
Sayin ozanakkaya. Uzun ugraslar sonucunda verdiginiz kodu calistirdim. Benim tablomda tbody yokmus. Tbody eklayince calistirdim.


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.