Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
hegu
Tarih
17/11/2009 16:39
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
19
Okunma
6320
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
hegu

hegu

Aktif Üye
Hü.... Sı....
 54
 79
 577
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 Dün,17:02
Çözüldü 
Arkadaşlar sayın seruz hocamın benim soruma karşılık yapmış olduğu örnekte şöyle birşey daha yapılabilir mi? Ünvanlara göre izine ayrılan personele rapor çıkarmak istiyorum. Fakat şöyle izine ayrılan personelin izin başlangıç tarihi dahil kaç gün ayrıldıysa o kadar karşılık gelen tarihe "X" işareti ile göstermesini yapabilirmiyiz. Mesela örnekteki gibi iki tarih arası ve ünvanı seçtiğimde o tarihler arasını raporun yukarısına gün gün çıkarmasını ve hangi gün kim izine ayrılmışsa "X" işareti ile göstermesini
teşekkür ederim.



Bilgisayarcı

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 22/04/2019,15:45
Çözüldü 
Excele mi?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



hegu

hegu

Aktif Üye
Hü.... Sı....
 54
 79
 577
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 Dün,17:02
Çözüldü 
hayır access



Bilgisayarcı

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 22/04/2019,15:45
Çözüldü 
Img-grin Onu anladım. Çıkan raporu diyorum excele versek olabilir mi?
Aksi halde size şunu sormak zorunda kalıcaz.
Kaç günlük bi aralık mevzu bahis? Ben 1 yıl seçersem mesela yanyana 366 tane kutucuğa sahip raporu da ben mi hazırlayacağım yoksa siz örneğin içine onu da bırakacak mısınız?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



hegu

hegu

Aktif Üye
Hü.... Sı....
 54
 79
 577
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 Dün,17:02
Çözüldü 
Sayın Bilgisayarcı,
Biz zaten aylık olarak çıktı alıyoruz. Şöyle bir şey olabilir ama aylık acceste yıllık istenirse excelde olabilir.
teşekkür ederim.



Bilgisayarcı

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 22/04/2019,15:45
Çözüldü 
Olabilir tabi ki. O zaman da örneğinize 31 tane caption
31 tane de text eklemeniz gerekiyor. Caption isimleri Etiket1'den 31'e kadar sıralı,text isimleri de Gun1 Gun31 arası olacak.
Sonra gerisini kodla hallederiz.

Siz bunu hazırlarken bu kadar gün bu rapora nasıl sığdırılacak gibi konularla da uğraşacağınız için büyük ihtimalle hepsini excel'e atalım diyeceksiniz ama ben de size şöyle diyeceğim Img-grin
aylık acceste yıllık istenirse excelde
TEKRAR DÜŞÜNDÜM DE... RAPOR OLARAK YAPMAK CİDDEN ÇOK ZOR. EXCELE VERMEK GERECEK...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Otomatik sayı yıllara göre vermesi Fatih34 16 644 06/04/2019, 22:34
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Maps Qr Kod Rapor Çıktısı - 1 hakkih 11 445 20/03/2019, 01:30
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 514 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Evet Hayır Alanına Göre Rapor access acemisi 14 395 05/03/2019, 23:26
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Pdf Adını Veriye Göre Oluşturmak zetyu 9 388 03/03/2019, 23:01
Son Yorum: zetyu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.