Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/11/2009 16:39
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
19
Okunma
5699
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

hegu

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
469
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,14:07
Çözüldü 
Arkadaşlar sayın seruz hocamın benim soruma karşılık yapmış olduğu örnekte şöyle birşey daha yapılabilir mi? Ünvanlara göre izine ayrılan personele rapor çıkarmak istiyorum. Fakat şöyle izine ayrılan personelin izin başlangıç tarihi dahil kaç gün ayrıldıysa o kadar karşılık gelen tarihe "X" işareti ile göstermesini yapabilirmiyiz. Mesela örnekteki gibi iki tarih arası ve ünvanı seçtiğimde o tarihler arasını raporun yukarısına gün gün çıkarmasını ve hangi gün kim izine ayrılmışsa "X" işareti ile göstermesini
teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Personel_Seruz2.rar (Dosya Boyutu: 24,55 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Excele mi?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

hegu

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
469
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,14:07
Çözüldü 
hayır access


Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Img-grin Onu anladım. Çıkan raporu diyorum excele versek olabilir mi?
Aksi halde size şunu sormak zorunda kalıcaz.
Kaç günlük bi aralık mevzu bahis? Ben 1 yıl seçersem mesela yanyana 366 tane kutucuğa sahip raporu da ben mi hazırlayacağım yoksa siz örneğin içine onu da bırakacak mısınız?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

hegu

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
469
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,14:07
Çözüldü 
Sayın Bilgisayarcı,
Biz zaten aylık olarak çıktı alıyoruz. Şöyle bir şey olabilir ama aylık acceste yıllık istenirse excelde olabilir.
teşekkür ederim.


Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Olabilir tabi ki. O zaman da örneğinize 31 tane caption
31 tane de text eklemeniz gerekiyor. Caption isimleri Etiket1'den 31'e kadar sıralı,text isimleri de Gun1 Gun31 arası olacak.
Sonra gerisini kodla hallederiz.

Siz bunu hazırlarken bu kadar gün bu rapora nasıl sığdırılacak gibi konularla da uğraşacağınız için büyük ihtimalle hepsini excel'e atalım diyeceksiniz ama ben de size şöyle diyeceğim Img-grin
aylık acceste yıllık istenirse excelde
TEKRAR DÜŞÜNDÜM DE... RAPOR OLARAK YAPMAK CİDDEN ÇOK ZOR. EXCELE VERMEK GERECEK...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 312 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 244 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü İki Farklı Alandaki Formülleri Birbirinden Çıkarma osman06 8 269 25/09/2017, 16:24 ozanakkaya
Çözüldü Rapor Açılırken Yazıcı Ve Kağıt Boyutu Seçme burhanb 2 130 25/09/2017, 08:18 burhanb
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 154 30/08/2017, 15:51 husem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.