İzin başlangıç tarihine göre rapor çıkarma
Tarih
17/11/2009 16:39
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
19
Okunma
4930
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
457
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
21/02/2017,14:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar sayın seruz hocamın benim soruma karşılık yapmış olduğu örnekte şöyle birşey daha yapılabilir mi? Ünvanlara göre izine ayrılan personele rapor çıkarmak istiyorum. Fakat şöyle izine ayrılan personelin izin başlangıç tarihi dahil kaç gün ayrıldıysa o kadar karşılık gelen tarihe "X" işareti ile göstermesini yapabilirmiyiz. Mesela örnekteki gibi iki tarih arası ve ünvanı seçtiğimde o tarihler arasını raporun yukarısına gün gün çıkarmasını ve hangi gün kim izine ayrılmışsa "X" işareti ile göstermesini
teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Personel_Seruz2.rar (Dosya Boyutu: 24,55 KB / İndirme Sayısı: 34)
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Excele mi?
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
457
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
21/02/2017,14:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hayır access
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Img-grin Onu anladım. Çıkan raporu diyorum excele versek olabilir mi?
Aksi halde size şunu sormak zorunda kalıcaz.
Kaç günlük bi aralık mevzu bahis? Ben 1 yıl seçersem mesela yanyana 366 tane kutucuğa sahip raporu da ben mi hazırlayacağım yoksa siz örneğin içine onu da bırakacak mısınız?
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
457
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
21/02/2017,14:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Bilgisayarcı,
Biz zaten aylık olarak çıktı alıyoruz. Şöyle bir şey olabilir ama aylık acceste yıllık istenirse excelde olabilir.
teşekkür ederim.
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Olabilir tabi ki. O zaman da örneğinize 31 tane caption
31 tane de text eklemeniz gerekiyor. Caption isimleri Etiket1'den 31'e kadar sıralı,text isimleri de Gun1 Gun31 arası olacak.
Sonra gerisini kodla hallederiz.

Siz bunu hazırlarken bu kadar gün bu rapora nasıl sığdırılacak gibi konularla da uğraşacağınız için büyük ihtimalle hepsini excel'e atalım diyeceksiniz ama ben de size şöyle diyeceğim Img-grin
aylık acceste yıllık istenirse excelde
TEKRAR DÜŞÜNDÜM DE... RAPOR OLARAK YAPMAK CİDDEN ÇOK ZOR. EXCELE VERMEK GERECEK...
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 57 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  RAPOR DÖKÜMÜNDE HATA arasson 2 66 10/02/2017, 11:41 arasson
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 89 08/02/2017, 20:13 m_demir
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya