Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/11/2009 16:39
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
19
Okunma
5898
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hegu

Aktif Üye
Aktif Üye
HÜ....
 53
529
03/11/2008
18
Konya
Sağlık Memuru
Ofis 2007
Bugün,14:40
Çözüldü 
Arkadaşlar sayın seruz hocamın benim soruma karşılık yapmış olduğu örnekte şöyle birşey daha yapılabilir mi? Ünvanlara göre izine ayrılan personele rapor çıkarmak istiyorum. Fakat şöyle izine ayrılan personelin izin başlangıç tarihi dahil kaç gün ayrıldıysa o kadar karşılık gelen tarihe "X" işareti ile göstermesini yapabilirmiyiz. Mesela örnekteki gibi iki tarih arası ve ünvanı seçtiğimde o tarihler arasını raporun yukarısına gün gün çıkarmasını ve hangi gün kim izine ayrılmışsa "X" işareti ile göstermesini
teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Personel_Seruz2.rar(Dosya Boyutu: 24,55 KB / İndirme Sayısı: 35)

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Excele mi?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

hegu

Aktif Üye
Aktif Üye
HÜ....
 53
529
03/11/2008
18
Konya
Sağlık Memuru
Ofis 2007
Bugün,14:40
Çözüldü 
hayır access



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Img-grin Onu anladım. Çıkan raporu diyorum excele versek olabilir mi?
Aksi halde size şunu sormak zorunda kalıcaz.
Kaç günlük bi aralık mevzu bahis? Ben 1 yıl seçersem mesela yanyana 366 tane kutucuğa sahip raporu da ben mi hazırlayacağım yoksa siz örneğin içine onu da bırakacak mısınız?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

hegu

Aktif Üye
Aktif Üye
HÜ....
 53
529
03/11/2008
18
Konya
Sağlık Memuru
Ofis 2007
Bugün,14:40
Çözüldü 
Sayın Bilgisayarcı,
Biz zaten aylık olarak çıktı alıyoruz. Şöyle bir şey olabilir ama aylık acceste yıllık istenirse excelde olabilir.
teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Olabilir tabi ki. O zaman da örneğinize 31 tane caption
31 tane de text eklemeniz gerekiyor. Caption isimleri Etiket1'den 31'e kadar sıralı,text isimleri de Gun1 Gun31 arası olacak.
Sonra gerisini kodla hallederiz.

Siz bunu hazırlarken bu kadar gün bu rapora nasıl sığdırılacak gibi konularla da uğraşacağınız için büyük ihtimalle hepsini excel'e atalım diyeceksiniz ama ben de size şöyle diyeceğim Img-grin
aylık acceste yıllık istenirse excelde
TEKRAR DÜŞÜNDÜM DE... RAPOR OLARAK YAPMAK CİDDEN ÇOK ZOR. EXCELE VERMEK GERECEK...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Id Numarasına Göre Toplamak m_demir 16 411 09/07/2018, 23:18
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Rapor Açma hey 3 103 04/07/2018, 14:47
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 184 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Tablodaki Veriye Göre Numaratör barcins 4 141 03/07/2018, 10:42
Son Yorum: barcins
  Çapraz Sorguda Tarih Kriterine Göre husem 2 120 29/06/2018, 06:19
Son Yorum: husem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.