Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/09/2010 23:22
Konu Sahibi
ak42550
Yorumlar
11
Okunma
3384
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy

ak42550

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
66
02/02/2010
Konya
Ofis 2007
22/08/2012,06:13
Çözüldü 
herkese iyi akşamlar dileklerimle,
Sayın üstadlarım benim yapmak istediğim şudur örneğin A1 sütununa önceden belirlenmiş ya da yazılmış olan bir formülü ekliyorum (=BUGÜN gibi) ve buna bir kısayol belirliyorum mesela t harfi ve A100 sütununa gelip t tuşuna basınca otomatik olarak önceden belirlenmiş olan formülü oraya atıyor ve formülü çalıştırıyor son haliyle A100 hücresinde t harfine basınca bugünün tarihini oraya yazıyor. böyle birşey yapılabilir mi herkese saygılar ve iyi geceler


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:50
Çözüldü 
Excel kullanmam hiç bilmem ancak yıllar öncesinden gördüğüm birşey aklımda kalmış. Makro kaydet gibi birşey vardı. Yaptığın işlemleri kaydediyordu ve sen bir kısayol tuşu atayabiliyordun. Yaptırmak istediğin şeyi makro ile kaydedip kısayol tuşu ile atayabilirsin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ak42550

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
66
02/02/2010
Konya
Ofis 2007
22/08/2012,06:13
Çözüldü 
sn alpeki99 hocam teşekkür ederim cevabın için ama ben daha ecel konusunda yeniyim ve onunla uğraşmaya başladım başlıyalı çok hoşuma gitti ve gün geçtikçe forumdan yeni şeyler öğreniyorum o zaman şimdi makroları ve fonksiyonlarını öğrenme zamanı geldi galiba iyi geceler


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:50
Çözüldü 
Eğer bilgi depolamak niyetindeysen Excel yanlış program. Ama dersen ki bol bol listeler ile çalışıyorum, grafikler vs. o zaman tamam derim. Müşteri vs. bilgilerini saklamak, kullanmak için çok geç kalmadan doğru yol Access Img-grin


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,22:38
Çözüldü 
(05/09/2010, 00:03)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer bilgi depolamak niyetindeysen Excel yanlış program. Ama dersen ki bol bol listeler ile çalışıyorum, grafikler vs. o zaman tamam derim. Müşteri vs. bilgilerini saklamak, kullanmak için çok geç kalmadan doğru yol Access Img-grin



Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ak42550

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
66
02/02/2010
Konya
Ofis 2007
22/08/2012,06:13
Çözüldü 
Aslında alpeki99 hocam ben avukatım ve evet bilgi depolamak niyetindeyim bunun içinde eksik bilgilerimle excelde kimi takip föyleri ve dava takipleri hazırlamaya çalışıyorum zamanım zaten çok kısıtlı ve kendim bişeyler yapmak istiyorum çünkü bu programlarla uğraşmak insanın beynini dinlendiriyor ve yaptıkca daha da iyisini yapmak için çaba sarf etmenize dolayısıyla hiç bitmeyen bir telaşenizin olmasına sebep oluyor ve bu da benim hoşuma gidiyor ama tahmin ediyorum Access çok daha zor


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü excelde bir hücreye yazdır butonunu koymak ocaku8 7 9.808 08/09/2017, 17:58 kerimapo
Çözüldü Veri Listesindeki Değerlerin Toplamlarını Yazdırma uzunlarbilisim 5 542 16/05/2017, 23:41 uzunlarbilisim
Çözüldü Excel Çalıştığında İstenilen Sayfanın Açılması ozkovlu29 3 361 22/03/2017, 08:19 ozkovlu29
Çözüldü A hücresindeki değer B hücresindeki değerden küçükse c hücresine bu formülü uygula simendifer 6 1.061 19/02/2017, 10:51 atoz112
Çözüldü İki Tarih arası ödeme tarihini ödeme tutarının yanına yazdırma ercansahiner 5 1.648 10/07/2016, 15:02 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.