Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/06/2010 16:36
Konu Sahibi
mehcengiz
Yorumlar
4
Okunma
1517
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mehcengiz


 44
 29
 10
 06/03/2010
0
 Aydın
 
 Ofis 2007
 19/02/2015,19:04
Çözüldü 
Tablomda bir tarih sutunum bir de dönem sütunum var. Tarih girdiğimde dönem sütununda 1. dönem, 2. dönem, 3 dönem .... yazmasını istiyorum. Formlarda Switch() komutuyla ayrı bir metin kutusunda bunu sağlayabiliyorum. ancak tablolardaki dönem sutununa bu durumu nasıl aktara bilirim. Bu formülü nereye yazmalıyım? Veya siz ne önerebilirsiniz?
Teşekkür ederim


mehcengiz, 06-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.399
 467
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:57
Çözüldü 
Örnek uygulamanızdaki ilgili tablo ve formu lütfen ekleyiniz. Yazdıklarınızla bizim yapıp eklediğimiz tamamen farklı olabilir. Sorunuzu örnek uygulamanız üzerinden cevaplayalım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehcengiz


 44
 29
 10
 06/03/2010
0
 Aydın
 
 Ofis 2007
 19/02/2015,19:04
Çözüldü 
Hocam; İstediğiniz Dosyayı ekledim. "Kayıt Tarihi"ndeki tarihe göre "Çalıştığı Dönem" kısmına otomatik olarak öğretim yılını yazsın istiyorum. Daha öncede belirttiğim gibi IF() veya SWITCH() ile bunu sağlayabiliyorum ama bu formülü nereye yazacağımı bilmiyorum. Tüm bunların dışında bir başka öneriniz olursa oda olabilir. İlginize teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar(Dosya Boyutu: 14,33 KB / İndirme Sayısı: 1)
mehcengiz, 06-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

POWER


UF.... ÖZ....
 54
 1.873
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 17/10/2018,00:11
Çözüldü 
Sn mehcengiz,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Yapılan,
1. Çalıştığı dönem "Kayıt tarihi" alanınızdan oluşturulduğu için Tabloya koymanıza gerek yok ben tablodan bu alanı sildim.
2.Bu tür hesaplamaları nerede yapacağınızı bilmediğinizi yazmışsınız.Gönderdiğim formu
a.Tasarım görünümünde açın
b.Sağ klik yapıp özelliklere girin
c.En üstte kayıt kaynağına girin nasıl yapıldığını göreceksiniz.
Dönemdeki kıstasınızı çözemediğim için yılda bıraktım.Sanırım bu bilgiler ışığı altında geri kalanını halledersiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar(Dosya Boyutu: 18,13 KB / İndirme Sayısı: 17)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

mehcengiz


 44
 29
 10
 06/03/2010
0
 Aydın
 
 Ofis 2007
 19/02/2015,19:04
Çözüldü 
Teşekkür edrim


mehcengiz, 06-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 116 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sayısal Değeri Yazıya Çevirmede Hata Kodu 95 ( İnvalid Use Of Null ) Oğuz Türkyılmaz 2 76 06/10/2018, 00:18
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Metin Kutusunda Hesaplanmış Değeri Raporda Gösterme Oğuz Türkyılmaz 14 248 05/10/2018, 22:12
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda Metin Kutusuna Parametre Değeri Uyarısı nakres64 9 421 01/05/2018, 17:55
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Sorguda Hesaplanan Değeri Kullanma delichon 1 175 23/04/2018, 17:37
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444