Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2009 12:45
Konu Sahibi
dalayla9
Yorumlar
9
Okunma
2516
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 38
 24
 5
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
İyi günler arkadaşlar. Ben işyerim için bir evrak kayıt programı yapıyorum. Ancak takıldığım bir konu var. Evrakların teslim tarihinin ve saatinin yazılması gerekiyor. Ancak bu işlem suistimale açık bir olay. Bu yüzden evet/hayır koymak istiyorum. Ben evet'i çek ettiğimde, yani evrakı alan bunu işaretlediğinde, sonraki iki sütunun birincisine işaretleme tarihini, ikincisine işaretleme saatini yazmasını istiyorum. Bu işlem konusunda yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Teşekkür ederim.

+rep+rep+rep+repHalayHalay+rep+rep



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.172
 71
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
örneğinin ilgili kısımlarını ekleki ,üzerinde yapılsın



Kullanici Avatari

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 38
 24
 5
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
(24/12/2009 12:49)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: örneğinin ilgili kısımlarını ekleki ,üzerinde yapılsın

Ekledim.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.172
 71
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
iyi eklemişsin ama ,hangi tabloda ve hangi alanda çalışma yapılacak,bir çok yerde evet/hayır olabilicek alan var ve bir kaçtane de tablo, belirtirsen iyi olur



Kullanici Avatari

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 38
 24
 5
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
sorguda gelensor bölümünde "teslim" sütununa işaretleme yapılınca, yanındaki "teslimtar" a tarihi, "teslimsaat" e de saate yazarsa süper olacak.

AzAz



Kullanici Avatari

ayhan2122

Uzman
 41
 680
 26
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
Çözüldü 
Gelensor'dan bir form oluştur ve Teslim'in GüncelleştirmeSonrasında olay yordamına;

Kod:
Me.TeslimTar = Date
Me.TeslimSaat = Format(Now, "hh:ss")

yaz.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kayıt Kilitleme Hakkında notrino 2 87 03/12/2018, 14:18
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kayıt Gezintisi Hakkında notrino 9 156 30/11/2018, 10:59
Son Yorum: notrino
Çözüldü Metin Kutusu Tıklandığında Olayına Kod İle " X" Yazdırmak İstiyorum alimadam 5 157 21/11/2018, 22:36
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Seçenek Ve Onay Kutusu,genişlik-Yüksekliğini Ayarlamak İstiyorum alimadam 4 111 21/11/2018, 11:09
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Mükerrrer Kayıt Bulma access acemisi 17 371 17/11/2018, 12:51
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.