Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
dalayla9
Tarih
24/12/2009 12:45
Konu Sahibi
dalayla9
Yorumlar
9
Okunma
2596
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
dalayla9

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 39
 5
 24
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
İyi günler arkadaşlar. Ben işyerim için bir evrak kayıt programı yapıyorum. Ancak takıldığım bir konu var. Evrakların teslim tarihinin ve saatinin yazılması gerekiyor. Ancak bu işlem suistimale açık bir olay. Bu yüzden evet/hayır koymak istiyorum. Ben evet'i çek ettiğimde, yani evrakı alan bunu işaretlediğinde, sonraki iki sütunun birincisine işaretleme tarihini, ikincisine işaretleme saatini yazmasını istiyorum. Bu işlem konusunda yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Teşekkür ederim.

+rep+rep+rep+repHalayHalay+rep+rep



C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.204
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
örneğinin ilgili kısımlarını ekleki ,üzerinde yapılsın



dalayla9

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 39
 5
 24
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
(24/12/2009 12:49)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: örneğinin ilgili kısımlarını ekleki ,üzerinde yapılsın

Ekledim.



C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.204
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
iyi eklemişsin ama ,hangi tabloda ve hangi alanda çalışma yapılacak,bir çok yerde evet/hayır olabilicek alan var ve bir kaçtane de tablo, belirtirsen iyi olur



dalayla9

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 39
 5
 24
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
sorguda gelensor bölümünde "teslim" sütununa işaretleme yapılınca, yanındaki "teslimtar" a tarihi, "teslimsaat" e de saate yazarsa süper olacak.

AzAz



ayhan2122

ayhan2122

Onursal Üye
 42
 26
 680
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 23/02/2019,01:03
Çözüldü 
Gelensor'dan bir form oluştur ve Teslim'in GüncelleştirmeSonrasında olay yordamına;

Kod:
Me.TeslimTar = Date
Me.TeslimSaat = Format(Now, "hh:ss")

yaz.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Açılır kutudan kayıt girişi yapmak yuppi23 4 1.668 Dün, 15:57
Son Yorum: Aşkın Güngör
Çözüldü Araç Takip kayıt sorunu IceMan7 11 1.825 13/04/2019, 00:23
Son Yorum: Cüneyt Beyazsu
Çözüldü Alt Formun Kayıt Kaynağını Kod İle Ayarlamak programmer67 35 726 09/04/2019, 13:00
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kayıt Arama programmer67 1 134 13/03/2019, 16:01
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Raporu Pdf Olarak Kayıt Etmek. m_demir 10 846 25/02/2019, 01:18
Son Yorum: zetyu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.