Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/05/2012 20:58
Konu Sahibi
oornek
Yorumlar
1
Okunma
1323
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

oornek

Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
4
19/02/2009
0
Erzurum
Ofis 2003
29/12/2016,22:28
Arkadaşlar .asp destekli Access vt ile bir bordro sorgulama sistemim var bunu geliştirmeye karar verdim.
programın çalışması üye girişi yapan herkes kendi bordrosunu sorgulayabiliyor fakat internet üzerinden web adresini yazarak ben web adresini kaldırıp bir program üzerinde sorgulatmak istiyorum.

örneğin
personelin internet üzerinden indirdiği program üzerinden kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptığında bordro sorgula tıkladığında sunucu üzerindeki veritabanından verileri çekerek bordrosunu getirmek isityorum.

Bu olayı sağlık bir biçimde hangi programla nasıl yaparım yorumlarınızı bekliyorum.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.853
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:23
örnek uygulamanızı ve sorgulama yaptığınız web sayfasının kaynak kodlarını ekleyiniz.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İnternet ve Bilgi Sitesi (Görüş - Önerileriniz) Kaçak 1 760 21/10/2015, 16:21 alpeki99
  Access İle Yapılan Uygulamayı İnternet (Web) Üzerinden Kullanma mehami 4 1.563 31/01/2015, 18:15 mehami
  Başka sayfadan ay bazında ortalama alma gokaytasci 0 936 27/12/2013, 13:40 gokaytasci
  Access Veritabanından veri çekip liste alma ikurt 3 2.266 23/12/2013, 14:29 hgsoftware
  listview'e parametreli sorgu alma aydın3838 0 852 16/12/2013, 12:38 aydın3838

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.