Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/10/2013 00:53
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
26
Okunma
4977
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

fascioğlu

(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
165
Muğla
Ofis 2003
09/08/2017,02:59
Çözüldü 
Selam,Arkadaşlar ilişkisiz 1 den 14 kadar Metin kutusu var,bu metin kutularında sayısal veriler bulunmaktadır,sayısal verilerin toplamını nasıl alabilirim,saygılarımla


Cevapla

direnist

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
D.... S....
363
05/11/2008
124
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,08:26
Çözüldü 
Merhaba;
Yeni bir Metinkutusu ekleyip içine;
"=NZ([Metin1])+NZ([Metin2])+NZ([Metin3])+.....+NZ([Metin14])" yazarak toplamları alabilirsiniz.
Bunu kod tarafında ForeEach ile de yapabilirsiniz.
Ama ben nasıl olacağını bilmiyorum.
En amatörce ve uzun olanı benim yazdığım gibi. Ama çalışıyor..Img-grin
Saygılar.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Koşula bağlı toplam almak

Bu örnek dosyayı kullanabilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

fascioğlu

(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
165
Muğla
Ofis 2003
09/08/2017,02:59
Çözüldü 
Sayın Alpeki hocam vermiş olduğunuz örneği uygulamaya çalıştım,ancak sizin örneğinz deki gibi olmadı sayısal verileri yanyana yazıyor hata yapıtığımı biliyorum ama nerede hata yaptığımı bulamadım,örneği ekliyorum yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Saygılarımla.
Ek Dosyalar
BİLGİSAYAR TOPLAMA.rar


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Komut138 isimli butonun kodlarında bir problem yok. Fiyat1, Fiyat2, Fiyat3 alanlarındaki değerleri toplayıp Toplam isimli metin kutusunda gösteriyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

fascioğlu

(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
165
Muğla
Ofis 2003
09/08/2017,02:59
Çözüldü 
Hocam,yanyana yazıyor,toplamıyor sanırım gözünüzden kaçtı,tekrar bakarmısınız.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 509 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 560 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Access Sorguda Toplama İşlemi onrask 6 378 16/06/2017, 18:13 ozanakkaya
Çözüldü Metin Ayırma ufukcem 2 197 16/06/2017, 10:10 ufukcem
Çözüldü Formda Farklı Tablolardan Toplama İşlemi Yapmak ALTANs 5 405 01/06/2017, 17:12 ALTANs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.