İlişkisiz formda formu temizleme
Tarih
14/03/2009 02:29
Konu Sahibi
donepezil
Yorumlar
9
Okunma
3831
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



donepezil
Öğrenmek Lazım
Kullanici Avatari
Onursal
O.... D....
167
07/03/2009
16
Afyon
Fizikçi
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herhangibir tabloyla ilişkisi olmayan bir formda verileri kodlarla aktarıcaz. Ama bu formun sonraki kayıt için temizlenmesi gerekli. Nasıl yapılabilir bu?


Ek Dosyalar
.rar   FORMU TEMIZLE.rar (Dosya Boyutu: 35,4 KB / İndirme Sayısı: 52)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.290
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:59
Çözüldü 
Form temizleme butonuna aşağıdaki kodu yaz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
DemirbaşNo = Null
HizmetTarihi = Null
ÇalışanNo = Null
SorunAçıklaması = Null
Açıklama = Null
SözVerilenTarih = Null
TeslimTarihi = Null
Alan = Null
İşçilikSaati = Null


Cevapla

donepezil
Öğrenmek Lazım
Kullanici Avatari
Onursal
O.... D....
167
07/03/2009
16
Afyon
Fizikçi
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Harika. Hemen ekledim.Teşekkür ederim.
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
14/02/2017,20:46
Çözüldü 
Ben de yararlandım, teşekkürler sayın sledgeab...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.290
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
eğer formda 100 adet metin kutusu var ise hepsine ayrı kod yazmak yerine aşağıdaki kod ile tümünü temizleyebilirsin.

Kod:
1
2
3
4
5
6
On Error Resume Next
For Each AccessTrneT In Me
With AccessTrneT
.Value = Null
End With
Next


Cevapla

donepezil
Öğrenmek Lazım
Kullanici Avatari
Onursal
O.... D....
167
07/03/2009
16
Afyon
Fizikçi
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
Bu dahada işime yaradı.Hepsine ayrı atama yapmaktan çok daha kolaymış. Teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda İskonto Veya Kdvden biri Girildiğinde Geliş Fiyatı Değişsin haziran4 2 45 15/02/2017, 12:19 haziran4
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 34 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  Birden Fazla Seçenek İle Formda Filtreleme Yapmak dufrety 3 67 09/02/2017, 13:26 dufrety
  Formda ilk tarih ve son tarih girildiğide de veri listelensin haziran4 2 33 09/02/2017, 10:57 haziran4
  Formda veri ekleme broiling 16 173 09/02/2017, 06:11 broiling


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya