Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/12/2008 17:14
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
28
Okunma
6931
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
Aktif Üye
 60
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
Form Üzerinde oluşturduğun ilişkisisiz nesne olan bir ad metin kutusunu Başka bir tabloda otomatik olarak görebilirmiyim?

Örnek Giriş Formunda Ad kısmını ( İlişkisiz nesne) Rapor tablosunda aynı girilen isimi görmek istiyorum .
dlookup tablolardan değer alıyor. ilişkisiz olduğu için tabloda görünmediğinden alamıyorum
bunu nasıl alabilirim saygılarımla ?



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:20
Çözüldü 
sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın



Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
Aktif Üye
 60
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
(04/12/2008, 17:20)C*E*L*O*Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın


İlginiz için çok teşekü ederim hemen bir örnek hazırladım logon ekranındaki kullanıcı adını veya başka bir ilişkisiz nesneyi bir tabloya almak istiyorum
tabloda olmadığında bu veriyi başka yerde kullanamıyorum örneğin kullanıcı sisteme girdiğinde ana menu ekranında kimin adına logon olduğunu görmek istiyorum. ayrıca bu menüyü rapor altlarına yazıp print edenlerin ismininde raporda çıkmasını kontrol edeceğim.
dlookup ilealmak istedim görmüyor nasıl bunu başka tabloya veya ekrana (Form) taşırım. Şimdiden yardımınız için teşekür ederim

Ekran( Form) ve Raporda


Ek Dosyalar
.rar   ilişkisiz.rar(Dosya Boyutu: 10,83 KB / İndirme Sayısı: 29)

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
Aktif Üye
 60
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
(04/12/2008, 19:40)Bilgisayarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...

Sayın Bilgisayarcı Ben çok Profosyenel değilim Kusura bakmayın acemi bir Access ciolarak birazz daha detay veya bir örnek verebilirmisiniz .
bu ihtiyar anca kafası basabilyor yoksa böyle inanın anlamadım. teşekürler



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:20
Çözüldü 
size bir örnek göndereyim bunu siz kendinize uyarlayın


Ek Dosyalar
.rar   kullanıcı giriş çalışma.rar(Dosya Boyutu: 335,82 KB / İndirme Sayısı: 80)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 421 31/01/2018, 10:46
Son Yorum: m_demir
Çözüldü İlişkisiz Metin Kutusundan Tabloya Veri Aktarmak m_demir 7 353 20/01/2018, 01:08
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 1.422 08/12/2016, 21:40
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 761 10/10/2016, 11:05
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Form içine form butonları ekleme IceMan7 7 1.370 26/07/2016, 11:44
Son Yorum: IceMan7

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.