Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
04/12/2008 17:14
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
28
Okunma
7115
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
Form Üzerinde oluşturduğun ilişkisisiz nesne olan bir ad metin kutusunu Başka bir tabloda otomatik olarak görebilirmiyim?

Örnek Giriş Formunda Ad kısmını ( İlişkisiz nesne) Rapor tablosunda aynı girilen isimi görmek istiyorum .
dlookup tablolardan değer alıyor. ilişkisiz olduğu için tabloda görünmediğinden alamıyorum
bunu nasıl alabilirim saygılarımla ?



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.167
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:43
Çözüldü 
sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın



Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
(04/12/2008 17:20)C*E*L*O*Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın


İlginiz için çok teşekü ederim hemen bir örnek hazırladım logon ekranındaki kullanıcı adını veya başka bir ilişkisiz nesneyi bir tabloya almak istiyorum
tabloda olmadığında bu veriyi başka yerde kullanamıyorum örneğin kullanıcı sisteme girdiğinde ana menu ekranında kimin adına logon olduğunu görmek istiyorum. ayrıca bu menüyü rapor altlarına yazıp print edenlerin ismininde raporda çıkmasını kontrol edeceğim.
dlookup ilealmak istedim görmüyor nasıl bunu başka tabloya veya ekrana (Form) taşırım. Şimdiden yardımınız için teşekür ederim

Ekran( Form) ve Raporda


Ek Dosyalar
.rar   ilişkisiz.rar(Dosya Boyutu: 10,83 KB / İndirme Sayısı: 29)

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
(04/12/2008 19:40)Bilgisayarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...

Sayın Bilgisayarcı Ben çok Profosyenel değilim Kusura bakmayın acemi bir Access ciolarak birazz daha detay veya bir örnek verebilirmisiniz .
bu ihtiyar anca kafası basabilyor yoksa böyle inanın anlamadım. teşekürler



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.167
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:43
Çözüldü 
size bir örnek göndereyim bunu siz kendinize uyarlayın


Ek Dosyalar
.rar   kullanıcı giriş çalışma.rar(Dosya Boyutu: 335,82 KB / İndirme Sayısı: 80)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İlişkisiz Formda Metin Kutusu Değeri Varsayılanı Dlookup İle Getirme hbal09 2 88 14/11/2018, 11:29
Son Yorum: hbal09
Çözüldü İlişkisiz Tablo-form Yapısında Kayıtlarda Gezinti Oğuz Türkyılmaz 4 167 26/10/2018, 20:45
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Alt Form İçinde Alt Form + İşaretinin Açılması ielmacilar 12 414 27/09/2018, 12:32
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü İlişkisiz Metinin Ayrı Değerler Gösterebilmesi notrino 4 166 27/09/2018, 10:54
Son Yorum: notrino
Çözüldü Ole Nesnesi Hakkında notrino 2 114 17/09/2018, 11:09
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444