Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/05/2009 15:11
Konu Sahibi
ceyhanatl
Yorumlar
7
Okunma
2967
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ceyhanatl

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
1
05/03/2009
0
Adana
Ofis 2003
03/05/2009,19:43
Çözüldü 
resim

resim

arkadaşlar üst tarafta yer alan öğrenciler formundaki veli bilgilerine tıklayınca 2009 numaralı velinin açılmasını istiyorum... Fakat ben örneğin 23 numarlı öğrenciye bakarken veli bilgisine tıklayınca veli formundaki ilk kayıt çıkıyor hep :S acaba ilişkiyi nasıl yapacağız arkadaşlar.


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Form Açma butonu eklerken Görüntülenecek Veriyi bul seçeneğini işaretlerseniz
Size bir ilişkilendirme penceresi açılacaktır.Oradan iki formda da yer alan Numara alanlarını ilişkilendirirseniz istediğiniz olacaktır.


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ceyhanatl

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
1
05/03/2009
0
Adana
Ofis 2003
03/05/2009,19:43
Çözüldü 
Teşekür ederim üstadım Img-grin Çok işime yarayacak...


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.984
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:19
Çözüldü 

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Dim stDocName As String
    Dim stLinkCriteria As String

    stDocName = "KULLANICITANIMLA" 
'burda açılmasını istediğin formun adını yaz
    
    stLinkCriteria = "[ID]=" & Me![ID] 
'burda ıd'leri kendine çevir
    DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
10/09/2017,11:19
Çözüldü 
Evet o şekilde de olabilir. İkisi de aynı sonucu verir. Bu arada iki formda da ortak kriter olması lazım.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ceyhanatl

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
1
05/03/2009
0
Adana
Ofis 2003
03/05/2009,19:43
Çözüldü 
Mehmet Demiral, C*E*L*O*Y*C*E teşekür ederim... Oldu... fakat şöyle bişey var ilişkilendirme bir-çok oldu. fakat her öğrencinin bir veli ve kimlik bilgisi olacağı için bire bir olması lazım... bunu nasıl yapabiliriz...

İlişkilendirme yaparken direk kendisi bir-çok oluyor?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tablo İlişkilendirme tolgooo17 3 173 07/09/2017, 00:05 ozanakkaya
Çözüldü İlişkilendirme Hk. serkan1985 2 116 25/08/2017, 14:31 serkan1985
Çözüldü Sql Veri Tabanına Bağlantıda Oturum Açma ertans 2 193 22/08/2017, 19:30 ozguryasin
Çözüldü Bat-vbs Dosyası İle exe üzerinden url açma angel1585 8 350 16/08/2017, 10:50 alpeki99
Çözüldü Access Word Bağlantısında 2 Tablo İle İlişkilendirme tiryaki_44 3 219 06/06/2017, 03:36 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.