Skip to main content

AccessTr.neT


İlişkilendirme Problemi

İlişkilendirme Problemi

Çözüldü #1
Dil okulumuz için bir program yapmaya çalışıyorum.

Ekteki formda önce il isimlerini forma yazdım, sonra ayrı tablo yapıp oradan çektirmek istedim. Tabloyu bağlamadı, eskisinde ilişki var diyor, ilişkiler penceresinde ise ilişki gözükmüyor?? Sonra bir şekilde ilişki kurdu kendi kendine, fakat bu defada her defasında parametre değeri soruyor, birşey yazmayınca veri getirmiyor.

Amacım hangi hoca, hangi sınıf, hangi öğrenciler, hangi grup, hangi seviye, ne zaman, nerede ders yapacak sorularını cevaplayan bir program yapmak. Sitedeki uygulamaları inceledeğimde doğrusu biraz gözüm korktu. Fur

Amacım kimseye kendi işimi yaptırmak değil, yanlış anlaşılmasın. Lütfen projemi gerçekleştirmenin neresindeyim, ne yapmam lazım, bir yol gösterin.Halay
.rar Kosumer dil.rar (Dosya Boyutu: 43,43 KB | İndirme Sayısı: 4)
Cevapla
Çözüldü #2
Kartlar tablosundaki "Adres-İl" alanı ile Türkiye İller tablosundaki "Kimlik" alanı ilişkilendirilmiş.
Parametre olayının sebebi tabloda bulunan "İstanbul/Avrupa" isimli alan silindikten sonra Açılan kutunun satır kaynağından çıkartılmaması.

Alıntı:Amacım hangi hoca, hangi sınıf, hangi öğrenciler, hangi grup, hangi seviye, ne zaman, nerede ders yapacak sorularını cevaplayan bir program yapmak. Sitedeki uygulamaları inceledeğimde doğrusu biraz gözüm korktu.

siz bu işlem için form oluşturun. Gerekli sorguları hazırlamanızda yardımcı oluruz.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task