Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/11/2010 14:42
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
13
Okunma
3720
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar iki hücreye 732515 den 732535' e kadar olan sayıların kayıtlarını alt alta sıralı olarak liste kutusuna gelmesini istiyorum ve temizle butonuna bastığımda komple liste kutusundan hepsinin silinmesini istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz.

resim[/img]


Ek Dosyalar
.rar   ÖRNEK DOSYA.rar (Dosya Boyutu: 31,68 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
arkadaşlar, sn. hocalarım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. nasıl yapabiliriz.


Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Selamlar
Fprm üzerindeki sayı girilecek alanların isimlerini
ILK ve SON olarak kabul ettim

SQL Code
SELECT Tablo1.[FATURA NO]
FROM Tablo1
WHERE (((Tablo1.[FATURA NO]) Between [Forms]![Form1]![ILK] And [Forms]![Form1]![SON]));


Silme işleminden sonra güncelleme yapmayı unutmayın
Kolay gelsin

Tekrar okuyunca tereddüt ettim listekutusundan mı sileceksiniz
Yukarıdaki işlem tablodan siler. Liste kutusu da olur ama daha farklı
tabi daha da kolay. Listenin kaynağındaki sorguya Fatura No kriterine
" Between [Forms]![Form1]![ILK] And [Forms]![Form1]![SON]" yazmanız
zaten listeyi getirir


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
anlayamadım vermiş olduğunuz formulü yazdım ancak hata veriyor


732515 den 732535' e kadar yazdığımda bu rakam aralarını bana yeni kayıt oluşturacak yani otomatik sıralı numaralar her satıra açılmasını istiyorum. sonra hepsini silebilmek isteyeceğim yapmak istediğim bu


Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Ok ben yapayım siz sadece şunu teyit edin
1. baş ve son rakam yazılınca liste dolacak
2. sil dediğimizde tablodan ve listeden silinecek
doğru mudur ?


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
yani toplu kayıt oluşturacak ve istediğimde hepsini silebilmem gerekecek
silme işlemini ben şimdi buldum daha önceden bir örnek üzerinden uygulama yaptım. sadece toplu kayıt açması kaldı.
evet aynen dediğiniz gibi olacak baş ve son rakamı yazdığımızda o iki sayı arası ardışık numaraları her satıra otomatik kayıt oluşturacak


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 357 Dün, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 313 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 437 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 117 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.