İki farklı tablodan form oluşturup bilgi girmek
Tarih
01/12/2010 17:28
Konu Sahibi
majezik
Yorumlar
7
Okunma
1885
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



majezik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ekteki dosyada müşteriler ve işlemler tablolarım var,
ben bir form oluşturup bu formdan firmayı seçtiğim zaman firma bilgileri ekrana otomatik olarak gelecek( müşteri adı baka kodu vb.) ondan sonra ben işlem tarihi tutar ve açıklamayı girip bu bilgileri işlemler dosyasına kayıt ettirmek istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. form1 de bunu biraz becerdim ama işlemlere kaydedince müşteri no sunu almadığı için müşterinin hesabında göremiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.



Ek Dosyalar
.rar   Eft1.rar (Dosya Boyutu: 34,37 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.298
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:54
Çözüldü 
Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.863
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
biraz karışık yapmışsınız ama şöylede yapabilirsiniz


Ek Dosyalar
.rar   Eft1_celoyce.rar (Dosya Boyutu: 24,96 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

majezik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
C*e*l*o*y*c*e
teşekkür ederim cevabın için ama benim isteğim alt form olmadan tekbir form gibi görünmesi.
(01/12/2010, 20:56)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)

hocam bu konuyuda inceledim fakat işlem klasorune sadece müşteri no kayıt ediliyor .
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.298
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
MKADI açılan kutusunun güncellenme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yazarsan form1 formundaki musteri adı ve işlemler tablosundaki müşteri adı alanlarına müşteri kodunu yazar.

Visual Basic Code
Me.id1 = Me.MKADI.Column(0)


Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Sayın majezik lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 25 968 13/02/2017, 14:13 atoz112
  Tablolara Tek Formdan Kayıt Girmek Ve Kayıtları Görmek ozer1971 5 56 09/02/2017, 13:32 atoz112
  ilişkili 2 tablodan birinde eksik veri arama sorgusu hbal09 5 62 09/02/2017, 12:25 atoz112
  Raporda başka tablodan veri toplamı aldırma hk. okumas 3 98 28/01/2017, 21:55 okumas
  giriş maskeli kayıt edilen verinin listekutusunda farklı gözükmesi hknct 10 400 21/01/2017, 21:37 hknct


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya