Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/12/2010 17:28
Konu Sahibi
majezik
Yorumlar
7
Okunma
2137
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

majezik

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
ekteki dosyada müşteriler ve işlemler tablolarım var,
ben bir form oluşturup bu formdan firmayı seçtiğim zaman firma bilgileri ekrana otomatik olarak gelecek( müşteri adı baka kodu vb.) ondan sonra ben işlem tarihi tutar ve açıklamayı girip bu bilgileri işlemler dosyasına kayıt ettirmek istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. form1 de bunu biraz becerdim ama işlemlere kaydedince müşteri no sunu almadığı için müşterinin hesabında göremiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Eft1.rar (Dosya Boyutu: 34,37 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.801
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:32
Çözüldü 
Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:05
Çözüldü 
biraz karışık yapmışsınız ama şöylede yapabilirsiniz


Ek Dosyalar
.rar   Eft1_celoyce.rar (Dosya Boyutu: 24,96 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

majezik

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
C*e*l*o*y*c*e
teşekkür ederim cevabın için ama benim isteğim alt form olmadan tekbir form gibi görünmesi.
(01/12/2010, 20:56)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)


hocam bu konuyuda inceledim fakat işlem klasorune sadece müşteri no kayıt ediliyor .


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.801
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:32
Çözüldü 
MKADI açılan kutusunun güncellenme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yazarsan form1 formundaki musteri adı ve işlemler tablosundaki müşteri adı alanlarına müşteri kodunu yazar.

Visual Basic Code
Me.id1 = Me.MKADI.Column(0)


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Sayın majezik lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
tablodan oluşturup form iki farklı bilgi girmek


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Envanter - Demirbaş Kayıt Programı [Bilgi İşlem Departmanı İçin] zlatan.ibo 3 2.399 09/09/2017, 14:34 anlezgn
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 335 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Farklı Tablolar Arası Tarih Kriterli İşlemler ALTANs 3 281 25/07/2017, 16:08 ALTANs
Çözüldü Farklı Tablo Verilerini Tek Bir Formda Gösterme damacanasu 2 193 23/07/2017, 21:31 damacanasu
Çözüldü 2 Farklı Database Arasında Komut damacanasu 11 557 23/07/2017, 15:42 damacanasu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.