Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/12/2010 17:28
Konu Sahibi
majezik
Yorumlar
7
Okunma
2202
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

majezik

Üye
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
ekteki dosyada müşteriler ve işlemler tablolarım var,
ben bir form oluşturup bu formdan firmayı seçtiğim zaman firma bilgileri ekrana otomatik olarak gelecek( müşteri adı baka kodu vb.) ondan sonra ben işlem tarihi tutar ve açıklamayı girip bu bilgileri işlemler dosyasına kayıt ettirmek istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. form1 de bunu biraz becerdim ama işlemlere kaydedince müşteri no sunu almadığı için müşterinin hesabında göremiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Eft1.rar(Dosya Boyutu: 34,37 KB / İndirme Sayısı: 10)

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.824
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,22:23
Çözüldü 
Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Uzman
ME.... B.....
3.118
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:47
Çözüldü 
biraz karışık yapmışsınız ama şöylede yapabilirsiniz


Ek Dosyalar
.rar   Eft1_celoyce.rar(Dosya Boyutu: 24,96 KB / İndirme Sayısı: 28)

Kullanici Avatari

majezik

Üye
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
C*e*l*o*y*c*e
teşekkür ederim cevabın için ama benim isteğim alt form olmadan tekbir form gibi görünmesi.
(01/12/2010, 20:56)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)

hocam bu konuyuda inceledim fakat işlem klasorune sadece müşteri no kayıt ediliyor .



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.824
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,22:23
Çözüldü 
MKADI açılan kutusunun güncellenme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yazarsan form1 formundaki musteri adı ve işlemler tablosundaki müşteri adı alanlarına müşteri kodunu yazar.

Visual Basic Code
Me.id1 = Me.MKADI.Column(0)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Sayın majezik lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Giriş maskesi formatını tablodan belirlemek mehmetdemiral 5 3.214 15/06/2018, 10:54 ielmacilar
Çözüldü Veri Tabanından Çekilen Datanın Accesste Farklı Çıkması temre 5 210 27/05/2018, 20:16 temre
Çözüldü Farklı Veritabanından Forma Veri Alma. cevahir1 5 193 21/05/2018, 14:51 cevahir1
Çözüldü Farklı Bir Programın Datagridview Indan Veri Çekmek cazcaz678 3 145 28/04/2018, 12:03 cazcaz678
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 228 22/04/2018, 16:03 dabanli

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.