Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/12/2010 17:28
Konu Sahibi
majezik
Yorumlar
7
Okunma
2231
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

majezik

Üye
Üye
 39
 8
 2
 09/11/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 14/07/2011,23:01
Çözüldü 
ekteki dosyada müşteriler ve işlemler tablolarım var,
ben bir form oluşturup bu formdan firmayı seçtiğim zaman firma bilgileri ekrana otomatik olarak gelecek( müşteri adı baka kodu vb.) ondan sonra ben işlem tarihi tutar ve açıklamayı girip bu bilgileri işlemler dosyasına kayıt ettirmek istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. form1 de bunu biraz becerdim ama işlemlere kaydedince müşteri no sunu almadığı için müşterinin hesabında göremiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Eft1.rar(Dosya Boyutu: 34,37 KB / İndirme Sayısı: 10)

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.253
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:48
Çözüldü 
Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.130
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:00
Çözüldü 
biraz karışık yapmışsınız ama şöylede yapabilirsiniz


Ek Dosyalar
.rar   Eft1_celoyce.rar(Dosya Boyutu: 24,96 KB / İndirme Sayısı: 28)

Kullanici Avatari

majezik

Üye
Üye
 39
 8
 2
 09/11/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 14/07/2011,23:01
Çözüldü 
C*e*l*o*y*c*e
teşekkür ederim cevabın için ama benim isteğim alt form olmadan tekbir form gibi görünmesi.
(01/12/2010 20:56)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)

hocam bu konuyuda inceledim fakat işlem klasorune sadece müşteri no kayıt ediliyor .



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.253
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:48
Çözüldü 
MKADI açılan kutusunun güncellenme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yazarsan form1 formundaki musteri adı ve işlemler tablosundaki müşteri adı alanlarına müşteri kodunu yazar.

Visual Basic Code
Me.id1 = Me.MKADI.Column(0)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Sayın majezik lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 104 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun
Çözüldü Bir Ürün Tablosundan Farklı Veriler Çekerek Sipariş Oluşturma Ve Ürün Fyat Güncelleme antoryum 9 253 07/08/2018, 08:38
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 164 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Formdan Bilgi Aktarma Dart Reder 5 220 23/06/2018, 17:01
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 182 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.