İhbar süresi
Tarih
04/08/2009 12:51
Konu Sahibi
EROLAKSAKAL
Yorumlar
12
Okunma
2866
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
EROLAKSAKAL
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
4
12/05/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
03/06/2015,14:28
Çözüldü 
excel de verdiğim formülü Acces de metin kutusu denetim kaynağına verebilirmiyim (=EĞER(VE(N2>=1081);8*7)+EĞER(VE(N2>=541;N2<=1080);6*7)+EĞER(VE(N2>=181;N2<=540);4*7)+EĞER(VE(N2>=61;N2<=180);2*7)) metin268 de personelin toplam günü hesaplanmış vaziyette yani Excel formülündeki n2 accesde metin268 oluyor. Soruma yardımcı olursanız sevinirim.
EROLAKSAKAL, 12-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

gocebe
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
3
26/02/2009
14
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
06/05/2017,08:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
metinin elemanının satır kaynağına yazarak yapılabilir ancak çok uzun ve hata luşması durumunda baya uğraştırır. benim tavsiyem form koduna vb'de yazmandır.
Private Sub Form_Current()
dim tasiyici as intager
if (me.metin268>=1081) then tasiyici =8*7
if (me.metin268>=541 and me.metin268<=1080) then tasiyici =tasiyici + 6*7
if (me.metin268>=181 and me.metin268<=540) then tasiyici =tasiyici + 4*7
if (me.metin268>=61 and me.metin268<=180) then tasiyici =tasiyici + 2*7
msgbox tasiyici

End Sub
Cevapla

EROLAKSAKAL
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
4
12/05/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
03/06/2015,14:28
Çözüldü 
kusura bakmayın formül metin266 ya yazılacak durum bu şekilde olunca formülde ne gibi değişiklik yapmam gerekir (Yani formülün sonucu metin 266 da görünecek). Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
EROLAKSAKAL, 12-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.908
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın erolaksakal
niye örneğinizin sorunlu bölümünü eklemiyorsunuz,bu kadar zormu,cevap veren kardeşimiz zahmet edip birşeyler yapıyor ama siz zahmette bulunup örneğinizi eklemeye bile üşeniyorsunuz,lütfen örneğinizi ekleyin,
Cevapla

EROLAKSAKAL
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
4
12/05/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
03/06/2015,14:28
Çözüldü 
örneğimi sorunlu bölüme derken ne kasdettiğinizi anlamadım amacım tabiki yardım almak kimseye zulüm etmemek istemeden böyle bir şey yaptıysam her kezden özür dilerim örneğimi ben eklemek istedim fakat veri tabanı bölünmüş durumda ve ben ağdan kullnıyorum yinede sadece form olarak ekliyeceğim veri tabanı kullanıcı ismi erol şift tuşuna basılı tutarak programa girebilirsiniz bahsettiğim formülü formlarda personel formunda tabelada kıdem sayfasında görebilirsiniz fakat veri bağlantısı olmadığından tasarı modunda açmalısınız. saygılarımla. Bu arada bütün arkadaşların Berat kandilini kutlarım.


Ek Dosyalar
.mdb   Erol.mdb (Dosya Boyutu: 888 KB / İndirme Sayısı: 16)
EROLAKSAKAL, 12-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.908
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın Erolaksakal
tabloların bulunduğu mdb'yi de ekleyin bence bu hali ile yine zor,ayrıca yapmak istediğiniz biraz daha açıarsanız iyi olacak,belki daha kısa yöntem bulunabilir, örneklerinizi sıkıştırıp ekleyiniz,kolay gelsin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü visual basicte yapılan makroya kullanım süresi kodu edipsoylu 7 982 29/11/2015, 15:51 alpeki99
Çözüldü Süresi Biten Bir Kayıt İçin Uyarı Almak... dilcet38 4 902 27/09/2015, 21:13 atoz112
Çözüldü Yıllık izin süresi 1 yılı aştığında ilk değere kalan izin eklensin karasdesign 7 2.706 08/09/2015, 22:03 yorum70
Çözüldü Toplam Hizmet Süresi yorum70 6 570 28/08/2015, 23:24 yorum70
Çözüldü Süresi dolan kaydı hatırlatma ve listeleme Dadadu 6 831 07/06/2015, 23:25 Dadadu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status