iff formülünü makroya çevirme
Tarih
29/03/2012 09:21
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
19
Okunma
3209
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar aşağıdaki formülü nasıl makroya çevirebilirim, bunun kısa bir yolu var mıdır?

YASSDÜZELTMESİ=SPT(N30): IIf([SPT(30)]<>"R" And [SPT(45)]<>"R";Val([SPT(30)])+Val([SPT(45)]);"R")
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Makroyu kullanmanıza gerek yok ki. Makrolar yetersiz ve hata kontrolü kısıtlı nesnelerdir. Vba dan şaşmayın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bencede vb dan şaşmayın. kullanacağınız nesnenin tıklama özelliğine kodu yazın, olsun bitsin.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
haklısınız ama şöyle bir durum var daha bir çok hesaplama olucak butona tıkladığımda ve hepsi ayrı ayrı metin kutularında olan hesaplamalar bu formülleri tıkladığımda hepsini hesaplatma şansım yok sanırım o yüzden makro olması gerekir diye düşünüyorum?
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tek bir butonla bir çok işlem yapabilirsiniz. isterseniz örneğinizi ekleyin ve neler yapmak istediğinizi yazın belki o zaman daha kesin bir cevap verilebilir.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
ekteki SONDAJ VERİ GİRİŞİ formunda belirttim yapmak istediğimi arkadaşlar. Bunu aslında sorguda yapabiliyorum ancak sorguda yaptığımda çok karışık oluyor ve ilerde beni engelleyeceğini düşündüğüm için sorguda yapmak istemiyorum ancak dediğiniz gibi vb koduylada olabilir ancak aynı formülleri koda ekleğimde hata aldım acaba düzenlemesi nasıl olmalı?.


Ek Dosyalar
SON111.rar

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Ve Raporda Rakamları Yazıya Çevirme fatihkara 4 145 19/12/2016, 17:39 atoz112
  sag klick ve makro yu koda cevirme malidolu 10 324 09/10/2016, 21:35 malidolu
Çözüldü Access Sayıyı Yazıya Çevirme naftalanj 12 8.601 13/06/2016, 18:40 RES
Çözüldü Raporda Sayıyı yazıya çevirme accessasist 4 461 10/04/2016, 18:00 accessasist
Çözüldü 2010 versiyonu 2003 e çevirme access acemisi 4 461 08/04/2016, 07:07 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya