Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/02/2012 17:52
Konu Sahibi
komutan63
Yorumlar
22
Okunma
6255
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar

Arkadaşlar ekteki dosyamda Sorgu1 açmaya çalıştığımda "İfade Tür Uyuşmazlığı"
hatası çıkıyor nerede hata yapıyorum acaba

Saygılar

[DOSYA SİLİNMİŞTİR]



Kullanici Avatari

sonerdursun

Aktif Üye
Aktif Üye
SO.... DU....
 33
92
30/10/2008
16
Yozgat
Ofis 2013 32 Bit
22/03/2018,17:09
Çözüldü 
Alanların metin ,sayı özelliklerini kontrol et.



Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar

Arkadaşlar dosyamı küçülttüm örnek bir dosya hazırladım. Alanlarıda kontrol ettim ama çözüm bulamadım.

Saygılar

Ek Dosyalar
örnek.rar
[67.09 KB]



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.964
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,19:05
Çözüldü 
sorgudaki ilişkilendirmeye göre T_KURSIYERBILGILERI tablosundaki "GORYER" alanının Sayı olarak değiştirilmesi gerekli.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar,

Hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Ancak "GORYER" alanı metin olması gerekiyor onun için ilişkilendirmeyi nasıl düzeltebilirim.

Saygılar



Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
 45
1.440
26/08/2009
487
Tekirdağ
Yazılım
Ofis 2003
14/07/2018,17:15
Çözüldü 

Visual Basic Code
x = str(GORYER)     'stringe çevirir
x = val(GORYER)     'numeriğe çevirir

buna göre kontrollerinizi yapın.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access (vb)'te Kaynak Kodunda Tanımlı İfade Çağırabilmek mehmetb84 7 540 05/02/2018, 20:00
Son Yorum: mehmetb84
Çözüldü Ölçüt İfadesinde Veri Türü Uyuşmazlığı Hatası mmert06 3 177 19/12/2017, 00:55
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü İfade türü uyuşmazlığı nightashes 3 466 05/12/2016, 19:07
Son Yorum: nightashes
Çözüldü Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 419 10/11/2016, 01:34
Son Yorum: yenginoglu
Çözüldü sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 731 20/05/2016, 00:09
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.