Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/01/2009 16:01
Konu Sahibi
kendigelen
Yorumlar
2
Okunma
1311
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kendigelen

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... K....
54
15/01/2009
6
İstanbul
Ofis 2003
02/09/2016,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar mrb benim bir sorum olcak bir alanda şimdi ID ye göre arama yaptırcam ama ıd 10 karakterden oluşuyor.ve ben 10 dan büyük bir karakter girdiğimde textbox'a bana hata vermesini istiyorum girdiğiniz karakterle arama yapamassınız gibi birde 9 küçük olduğunda.örneğimi atmak isterdim ama atamıyorum işde olduğum için kasa usb okumuyo..bunun için textboxun güncelleştirme sonrasındaki bölüme if yapısıyla bir kodmu yazacağız.yardımcı olursanız sevinirim....


kübra KENDİGELEN
Cevapla

syrup

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam
1.si textboxsın before update eventine if len(textbox)<>10 then msgbox "uyari mesaji " yazıyoruz
2.si sorularımızı uygun forumlara yazıyoruz. tanışalım kaynaşalım forumuna değil. Img-grin


access sorular ve cevaplar forumuna taşınmıştır


resimresim
Cevapla

kendigelen

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... K....
54
15/01/2009
6
İstanbul
Ofis 2003
02/09/2016,15:01
Çözüldü 
pardon özürdilerim.ordan çıkmayı unutmuşum demekki teşekkür ederim cevabın için.


kübra KENDİGELEN
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü do while loop kullanılışı accessman 5 2.232 23/03/2009, 10:41 Nurullah_Serdar

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.