Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/01/2009 16:01
Konu Sahibi
kendigelen
Yorumlar
2
Okunma
1466
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kendigelen


KÜ.... KE....
 Belirtilmemiş
 54
 14
 15/01/2009
6
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 02/09/2016,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar mrb benim bir sorum olcak bir alanda şimdi ID ye göre arama yaptırcam ama ıd 10 karakterden oluşuyor.ve ben 10 dan büyük bir karakter girdiğimde textbox'a bana hata vermesini istiyorum girdiğiniz karakterle arama yapamassınız gibi birde 9 küçük olduğunda.örneğimi atmak isterdim ama atamıyorum işde olduğum için kasa usb okumuyo..bunun için textboxun güncelleştirme sonrasındaki bölüme if yapısıyla bir kodmu yazacağız.yardımcı olursanız sevinirim....


kübra KENDİGELEN

Kullanici Avatari

syrup


 196
 1
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam
1.si textboxsın before update eventine if len(textbox)<>10 then msgbox "uyari mesaji " yazıyoruz
2.si sorularımızı uygun forumlara yazıyoruz. tanışalım kaynaşalım forumuna değil. Img-grin


access sorular ve cevaplar forumuna taşınmıştır


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

Kullanici Avatari

kendigelen


KÜ.... KE....
 Belirtilmemiş
 54
 14
 15/01/2009
6
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 02/09/2016,15:01
Çözüldü 
pardon özürdilerim.ordan çıkmayı unutmuşum demekki teşekkür ederim cevabın için.


kübra KENDİGELEN


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü do while loop kullanılışı accessman 5 2.410 23/03/2009, 10:41
Son Yorum: Nurullah_Serdar

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.