if kullanımında başka tablodan değer alma
Tarih
17/12/2011 00:23
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
2
Okunma
1177
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:11
Çözüldü 
arkadaşlar herkese kolaygelsin
yapmak istediğim alt formda açılan kutudan çağırdığım hammaddenin dövizi dolar veya euro diye geliyor. yani
if H_DOVIZ = DOLAR then
me.kur = TBL_DOVIZ (burada TBL_DOVIZ deki dolar kurunu alsın istiyorum nasıl aldırabilirim)
gibi yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler,

Ek Dosyalar
ASB_IF.rar
[63.19 KB]
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.581
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam

SQL Code
=IIf([H_DOVIZ]="DOLAR";DLookUp("DOLAR";"TBL_DOVIZ");IIf([H_DOVIZ]="EURO";DLookUp("EURO";"TBL_DOVIZ");"1"))


Cevapla

yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:11
Çözüldü 
sayın Sledgeab çok teşekkür ederim oldu kod bilmemek çok kötü.
saygılarımla,

Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tarih Kriterine Göre En Yüksek Değer ALTANs 9 183 26/04/2017, 15:36 ALTANs
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.409 20/04/2017, 15:33 fth_babur
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 493 12/04/2017, 19:21 uMits
Çözüldü Raporda etiketi metin kutusunda değer yoksa gizleme saglikci_salih 7 2.296 29/03/2017, 17:26 atoz112
  Form'da Kimlik(Id) alanına elle değer girilebilmesi. İbrahim Şenol 12 202 27/03/2017, 11:34 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status