Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/11/2009 13:05
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
5
Okunma
2248
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

qhuan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhaba,
Sitede Count fonksiyonu ile ilgili birkaç örnek buldum ama benim talebimi karşılayabilecek bir örneğe rastlayamadım,

Çalışmamda tamamlayamadığım kısım şöyle,
Örneğin rprlist tablosunda MDR alanı boş değilse x kadar kayıt var, INCELME_SURECI tablosunda Kayıt Sıra No alanı boş değilse Y kadar kayıt var,

Ben bu X ve Y leri form1'deki metin kutularına yazdıramadım.
Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   QHUAN.rar (Dosya Boyutu: 45,88 KB / İndirme Sayısı: 37)
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
RPRLIST Tablosundaki MDR sütunundaki var olan kayıtlarla INCELEM_SURECI tablosundaki KayıtSırano sütunundaki var olan kayıtları mı saydırmak istiyorsunuz anlamadım?


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
bir de Sql derler bişi var. Onu da mı incelesek ki


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

qhuan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
(26/11/2009, 13:13)Puletin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: RPRLIST Tablosundaki MDR sütunundaki var olan kayıtlarla INCELEM_SURECI tablosundaki KayıtSırano sütunundaki var olan kayıtları mı saydırmak istiyorsunuz anlamadım?


Evet, ama bu saydırma işlemini şarta bağlamak istiyorum. yani MDR sütünündak, dolu alanların sayısını bi yere yazdırma istiyorum..


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
17/10/2017,17:32
Çözüldü 
Metin kutularının kayıt kaynağına aşağıdaki kodları yazın.

Kod:
=DCount("*";"RPRLIST";"MDR is not null")


Kod:
=DCount("*";"INCELEME_SURECI";"KAYITSIRANO is not null")


DCount işlevinin yazım ve kriter kısımları Dlookup işlevi ile aynıdır.
Bu nedenle aşağıdaki konudan faydalanabilirsiniz.
DLookup İşlevi


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

qhuan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Teşekkür ederim SERUZ,


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 167 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 125 18/09/2017, 04:55 orba
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 158 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Farklı Tablodaki Satırların Idsi İle Yeni Tabloda Veri Nasıl Oluşturabilirim? uralcoder 5 635 14/03/2017, 16:09 atoz112
Çözüldü Tablodaki Veriyi Listbox'tan Seçimle Forma Getirme husem 11 806 07/03/2017, 22:53 husem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.