Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/01/2012 10:16
Konu Sahibi
Technoman
Yorumlar
6
Okunma
3546
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Technoman

Üye
MU.... OĞ....
 23
 30
 9
 09/11/2011
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 11/01/2012,22:36
Çözüldü 
ben 100lük sistemdeki ortalamayı, 5lik sisteme not olarak aktarmakistiyorum. Bunun için şöyle bir kod yazdım ama hata verdi. Bakar mısınız. 100lük ortalamanın bulunduğu tekxtBox [Ort], 5lik sistem olarak yazdırmak istediğim [NOT]. Bu kodu [NOT] un içine yazdım.

SQL Code
=IIf([Ort]<45;"1";IIf(45<=[Ort]<55;"2";IIf(55<=[ort]<70;"3";IIf(70<=[Ort]<85;"4";IIf(85<=[Ort];"5";"Yanlış Not")))))



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.622
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,15:41
Çözüldü 

SQL Code
=iif([Ort]<45;1;(iif([Ort]<55;2;iif([Ort]<70;3;iif([Ort]<85;4;iif([Ort]<=100;5;"Yanlış Not"))))))


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Technoman

Üye
MU.... OĞ....
 23
 30
 9
 09/11/2011
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 11/01/2012,22:36
Çözüldü 
Ben Ort textBox'ındaki sonucu nasıl öğrenciler tablosundaki Ortalama sütununa aktarırım. Birkaç kod denedim ama olmadı.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.622
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,15:41
Çözüldü 
sn Technoman, örnek uygulamanızı ekleyiniz, örnek üzerinden çözüm arayalım.
sylarmıacaba, bundan sonra tek bir tartışma mesajı yazarsan yasaklanacaksın. Tartışacaksan teneffüste tartış. Burası yeri değil.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

sylarmıacaba

Üye
 Belirtilmemiş
 1
 0
 03/01/2012
-3
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 10/01/2012,11:52
Çözüldü 


Tanıyın bu arkadaşı.



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.136
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 15/12/2018,11:41
Çözüldü 
Kimse kendi yaptığı projesini kimse ile paylaşmak zorunda değil. Eğer benim emeğim varsa ve bir şeyler ile uğraşmışsam çabalamayan insanların hazıra konmasını sevmem. Yalnız kendi projemi paylaşmasam bile bana konu ile ilgili soru soranlara yardımcı olmaktan geri durmam.

Daha önce Technoman'a site yönetimi olarak uyarıda bulunduk. Bunun sebebi soru sorması ve cevabını aldıktan sonra konusunun silinmesini istemesi idi. Bu sitede sorulan sorulara alınan cevaplar herkesin ortak malıdır ve isteyen istediği gibi kullanabilir.

Technoman bencilce davranmışta olsa sorusu için çabaladı, soru sordu ve uğraştı. Sitemiz sadece Technoman için değil herkese yardımcı olmak için kurulmuştur ve sizlerde sorularınızı sorabilirdiniz anlamadığınız yerlerde sizlerede yardımcı olurduk.

Site Kuralları gereği gereksiz tartışma çıkaran üyeler uyarı cezası alır. Konuyu kilitliyorum tekrarı halinde siteden kalıcı olarak uzaklaştırılırsınız.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ortak Alan Access Kullanımı Hk. untouchable 2 113 21/11/2018, 11:09
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Barkod Okuyucu El Terminali Kullanımı Hakkında Yardım? pelitt 4 231 08/11/2018, 11:29
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Mysql Bağlantısı Ve Kullanımı alperalper 2 483 04/11/2018, 23:33
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Yaparken,,silerken Makro Yerine Vba Kodları Kullanımı Oğuz Türkyılmaz 12 439 13/10/2018, 11:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Veri Tabanı Ortak Kullanımı Hakkında notrino 17 420 12/10/2018, 09:40
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.