Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/01/2012 10:16
Konu Sahibi
Technoman
Yorumlar
6
Okunma
3346
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Technoman

Novice Coder
Kullanici Avatari
Üye
M.... O....
30
9
09/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
11/01/2012,22:36
Çözüldü 
ben 100lük sistemdeki ortalamayı, 5lik sisteme not olarak aktarmakistiyorum. Bunun için şöyle bir kod yazdım ama hata verdi. Bakar mısınız. 100lük ortalamanın bulunduğu tekxtBox [Ort], 5lik sistem olarak yazdırmak istediğim [NOT]. Bu kodu [NOT] un içine yazdım.

SQL Code
=IIf([Ort]<45;"1";IIf(45<=[Ort]<55;"2";IIf(55<=[ort]<70;"3";IIf(70<=[Ort]<85;"4";IIf(85<=[Ort];"5";"Yanlış Not")))))


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
10.609
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 

SQL Code
=iif([Ort]<45;1;(iif([Ort]<55;2;iif([Ort]<70;3;iif([Ort]<85;4;iif([Ort]<=100;5;"Yanlış Not"))))))


Cevapla

Technoman

Novice Coder
Kullanici Avatari
Üye
M.... O....
30
9
09/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
11/01/2012,22:36
Çözüldü 
Ben Ort textBox'ındaki sonucu nasıl öğrenciler tablosundaki Ortalama sütununa aktarırım. Birkaç kod denedim ama olmadı.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
10.609
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn Technoman, örnek uygulamanızı ekleyiniz, örnek üzerinden çözüm arayalım.
sylarmıacaba, bundan sonra tek bir tartışma mesajı yazarsan yasaklanacaksın. Tartışacaksan teneffüste tartış. Burası yeri değil.


Cevapla

sylarmıacaba

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
03/01/2012
-3
İstanbul
Ofis 2010
10/01/2012,11:52
Çözüldü 


Tanıyın bu arkadaşı.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.120
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Kimse kendi yaptığı projesini kimse ile paylaşmak zorunda değil. Eğer benim emeğim varsa ve bir şeyler ile uğraşmışsam çabalamayan insanların hazıra konmasını sevmem. Yalnız kendi projemi paylaşmasam bile bana konu ile ilgili soru soranlara yardımcı olmaktan geri durmam.

Daha önce Technoman'a site yönetimi olarak uyarıda bulunduk. Bunun sebebi soru sorması ve cevabını aldıktan sonra konusunun silinmesini istemesi idi. Bu sitede sorulan sorulara alınan cevaplar herkesin ortak malıdır ve isteyen istediği gibi kullanabilir.

Technoman bencilce davranmışta olsa sorusu için çabaladı, soru sordu ve uğraştı. Sitemiz sadece Technoman için değil herkese yardımcı olmak için kurulmuştur ve sizlerde sorularınızı sorabilirdiniz anlamadığınız yerlerde sizlerede yardımcı olurduk.

Site Kuralları gereği gereksiz tartışma çıkaran üyeler uyarı cezası alır. Konuyu kilitliyorum tekrarı halinde siteden kalıcı olarak uzaklaştırılırsınız.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorguda Case Kullanımı Ertugrul1992 4 73 03/04/2018, 11:20 Ertugrul1992
  iif ve Like Birlikte Kullanımı serbay33 4 141 02/01/2018, 23:37 serbay33
Çözüldü Sql Cast İfadesinin Access Sorguda Kullanımı metbal 4 197 02/12/2017, 23:07 metbal
Çözüldü Webbrowser Da İf Kullanımı stringeer 2 170 20/11/2017, 08:10 stringeer
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 441 05/10/2017, 14:38 anno

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.