Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/08/2009 21:58
Konu Sahibi
mortingen
Yorumlar
9
Okunma
2707
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mortingen

Üye
 40
 4
 1
 28/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 30/08/2009,11:43
programcıların oyalaması ve fahiş fiyatları nedeniyle işletmemiz için kendim birşeyler yapmak için database programlarını araştırırken buldum burayı.
umarım birşeyler öğrenirken katkı da sağlayabilirim.
herkese merhaba.


mortingen, 28-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 219
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 15/12/2018,08:54
Programcıların oyalaması?? Img-grin)) Valla aslında o oyalama değil bence. Aynı sorun bende de var. Hazır iş, para hazır, ama kafayı toplayıp programı hazırlayamıyorsun bazen. Karnın aç da olsa elin varmayınca varmıyor işte. Müşteri tarafından bakınca bunun adı "oyalama" oluyormuş demek ki Img-grin


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:19
hoşgeldiniz mortingen,
Programcılar böyle işte, bazen programdaki ytl'yi tl'ye çevirmek için bile 3.000$ isterler, fahiş fiyat bu olsa gerek.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mortingen

Üye
 40
 4
 1
 28/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 30/08/2009,11:43
programcılar çoktur ve alınabilirler diye oyalama yazdım Img-grin
aslında çok daha da mide bulandırıcı Img-cray

nasreddin hoca nın fıkrası gibi un var şeker var yağ var bi helvayı yapan yok. ayrı zamanlarda tam 3 helvacı bulduk onlarda değerlendiremedi Img-cray

alınmayın lütfen.kimseyi kırmak değil derdim.sadece kaybettiğimiz zamanı geri kazanmaya çalışıyorum.

orta dereceli excel, vb.net , filemaker gibi program bilgimle kendim yapayım dedim en ucuzu ve basiti ama en şahanesi sanırım access.

isteklerimize göre bir Access veri tabanı oluşturabilecek programcılarla çalışma içerisine girebilirim. tabi oyalamamak kaydıylaImg-grin

saygılar


mortingen, 28-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:19
sn mortingen, malesef burada program yapmıyoruz, amacımız meraklılarına accessi öğretmek, takıldıkları konularda yardımcı olmak.

Bence siz kafanızda tasarladıklarınızı ufak ufak yapmaya başlayın, takıldığınız yerleri siteye sorun, bir bakmışsınız programınız bitmiş.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mortingen

Üye
 40
 4
 1
 28/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 30/08/2009,11:43
malesef tam dediğiniz gibi bir örnek yaşadık.rakam o kadar değil ama yinede programın kendisinden daha çok güncelleme ücreti istenildi.

(28/08/2009 22:14)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldiniz mortingen,
Programcılar böyle işte, bazen programdaki ytl'yi tl'ye çevirmek için bile 3.000$ isterler, fahiş fiyat bu olsa gerek.

teşekkürler sn sledgeab.sizin gibi ustalardan çok şey öğreneceğime eminim.

(28/08/2009 22:21)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn mortingen, malesef burada program yapmıyoruz, amacımız meraklılarına accessi öğretmek, takıldıkları konularda yardımcı olmak.

Bence siz kafanızda tasarladıklarınızı ufak ufak yapmaya başlayın, takıldığınız yerleri siteye sorun, bir bakmışsınız programınız bitmiş.


mortingen, 28-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.