Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/08/2012 11:39
Konu Sahibi
tech_06
Yorumlar
5
Okunma
5254
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

tech_06

Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
28/09/2010
0
Ankara
Ofis 2007
08/08/2012,22:14
Çözüldü 
Selamun aleykum arkadaslar benım bı vb.net projem var , ben ses sistemini test eden yani
sadece bass gelsin istiyorum ve database'den seçilen bi bass müziği çalsın..
Tizz istiyorum ve yine db'den tiz olan müziği oynatsın ve üzerindeki ses kontrolü ile ses ayarlansın..
Çalan müzik labeli ile de güncel play edilen müziğin ismini göstersin..
Proje dosyasını zaten görünce anlıyacaksınızıdır..
Şimdiden çok teşekkürler..


RESİM : [img]http://f1208.hizliresim.com/10/5/bhj5z.jpg" border="0" alt="resim" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />[/img]


Ek Dosyalar
.rar   HOPARLOR BASS TIZ TEST PRG.rar (Dosya Boyutu: 96,48 KB / İndirme Sayısı: 52)
Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Ekteki Dosyayı İnceledim Ama Herhangi Bir DataBase Göremedim. Ve Proje İçerisinde Şarkı'da yok. Ama İsterseniz Ben Bir Tane Şarkı Ekleyip Nasıl Çalabileceğinizi Gösterebilirim?


Cevapla

tech_06

Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
28/09/2010
0
Ankara
Ofis 2007
08/08/2012,22:14
Çözüldü 
Database ekleyip ilişkilendiremediim için zaten DB eklemedim ve sarkıda uydurursanız kafanıza gore sarkı onemlı degıl zaten degısıklık yaparım her turlu ama onemlı olan su ses sevıyesı ayarı kodları ve play stop butonu kodları kardes..Emegıne saglık sımdıden cok tesekkur ederım


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Bilgisayarıma Dün Format Attığımdan Dolayı Visual Basic Yok. En Yakın Zamanda Konuya Dönüş Yapıcam.


Cevapla

tech_06

Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
28/09/2010
0
Ankara
Ofis 2007
08/08/2012,22:14
Çözüldü 
Tamam kardeş eyvallah sağolasın..
Yalnız Vb.net ile oluşturdum projeyi..


Cevapla

ifor35

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
30/11/2013
0
30/11/2013,14:52
Çözüldü 
Mesaj yazarken başkalarına saygılı olalım.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Fatura Takip Programı C# Emine Çalık 8 1.867 19/07/2016, 19:19 atoz112
Çözüldü Arac kiralama programı için iki dgw karşılaştırma Tbx 4 901 25/05/2016, 01:58 ozanakkaya
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 3.121 16/06/2014, 14:34 prestij06
Çözüldü Süre Programı mqunetr 7 2.874 05/01/2012, 22:51 ozanakkaya
Çözüldü Süre Programı Nasıl Yapılır mqunetr 19 5.070 30/12/2011, 22:54 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.