Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/11/2009 16:56
Konu Sahibi
adizdar
Yorumlar
5
Okunma
2295
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

adizdar

Üye
 68
 8
 4
 30/10/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 01/01/2017,21:58
Çözüldü 
Bu database de YAPMAK İSTEDİKLERİM: Çalışanların yaptıkları adete göre fiyatlandırma yapıp bir cari hesap oluşturma. YAPAMADIKLARIM; 1. F_HAREKETLER formundan biligi girişi sırasında adetle fiyatı çarpıp tutarı bulma (Formda adet sahasının olayına çıkışta Tutar=Adet*Birimfiyat yazmama rağmen başaramadım) 2. Bulunan tutarı aynı anda T_CALISANLAR tablosundaki ilgili kişinin toplam alacağı sahasına toplama yapma.
Ekteki dosya ile yardımcı olursanız sevinirim.
İlginize teşekkürler....

Atilla DİZDAR


adizdar, 30-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Img-grinHalay


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
sayın puletin;
yeni kayıt yapıyorum xvchgdfh adına fakat toplamıyor. aynı zamanda daha önceden yapılmış kayıtlardaki adı soyadı kısmını değiştiriyorum normalde eski isimden düşüp yeni isme eklemesi lazım ama yapmıyor....


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Toplamları Sorgu Kullanarak aldım bölesi daha sağlıklı.


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

adizdar

Üye
 68
 8
 4
 30/10/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 01/01/2017,21:58
Çözüldü 
Sayın Yetkili Sorgu kullanarak yapılan, sanırım sorunsuz çalışıyor. İlginize çok teşekkür ederim. Database e birde ödeme tablosu ekledim ve sizden aldığım taktikle sorguya ödeme tablosunu da ekleyince hem alacak hemde ödenen sahaları güncelleniyor. Ancak aklıma bir soru takıldı. Hareketlerin sayısı çok fazla olursa örneğin 500.000 vaya daha fazla sorgu hızlı çalışır mı? Birde Ödeme yapılırken fazla ödeme yapmamak için ödeme yapılan kişinin kalan alacağını aynı anda nasıl görebilirim? Ekte ödenen tablolu database var, fırsat bulur ilgilenirseniz çok teşekkürler...

Atilla DİZDAR


adizdar, 30-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Dediğiniz şekilde ödemelere göre kişiye göre Kalan ı hesaplıyo


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 72 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 196 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Web Üzerinde Tabloya Veri Aktarma Hk. serkan1985 4 122 15/11/2018, 09:55
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Yaparken,,silerken Makro Yerine Vba Kodları Kullanımı Oğuz Türkyılmaz 12 435 13/10/2018, 11:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Tek Bir Formdan 6 Tabloya Veri kursun 8 319 28/08/2018, 13:53
Son Yorum: kursun

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.