Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/04/2014 00:38
Konu Sahibi
direnist
Yorumlar
5
Okunma
1458
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

direnist

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
D.... S....
364
05/11/2008
124
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,08:42
Çözüldü 
Merhaba;
Ekli örnekte Table1 tablosundaki 9 numaralı ID'ye sahip kaydın CV alanını (veri türü memo olarak kalmalı) form üzerinden güncellemek istiyorum. Text0 metin kutusuna 9 ve Text2 metin kutusuna düz yazı yazıp butonu tıkladığımda güncelleme yapıyor. Fakat, Text2 metin kutusuna içinde tırnak işareti olan bir yazı yazdığımda sorgu hata veriyor. Ben içinde tırnak işareti de olsa yazıldığı şekilde güncelleme yapabilmeyi istiyorum.
Güncelleme sorgusunun bu hatayı vermemesini nasıl sağlayabiliriz.
Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar (Dosya Boyutu: 43,42 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

atoz112

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.716
9
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
25/09/2017,13:28
Çözüldü 
sayın direnist,

talebinize dair uygulama ek'te mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

iyi çalışmalar,
saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   DenemeATOZ.rar (Dosya Boyutu: 23,05 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

direnist

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
D.... S....
364
05/11/2008
124
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,08:42
Çözüldü 
Merhaba Sn.Atoz112;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Üç tırnak kullanmayı denedim bende ama bu seferde güncellenecek yazı içinde normal çift tırnak kullanıldığında hata veriyor.
Bunu nasıl engelleyebiliriz. Yani yazı içinde istediğimiz kadar tek tırnak yada çift tırnak işaretini kullandırabilmeyi ve hata aldırmamayı nasıl sağlarız.
Teşekkürler.


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,22:38
Çözüldü 
Son durum nedir?

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,05:43
Çözüldü 
Aradan uzun süre geçmiş,

butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kod yazıldığında çalışır.

Visual Basic Code
CurrentDb.Execute "UPDATE Table1 SET Table1.CV =""" & Replace(Me.Text2, Chr(34), Chr(34) & Chr(34)) & """WHERE Table1.ID=" & Me.Text0

Me.Table1_altformu.Requery


Cevapla

direnist

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
D.... S....
364
05/11/2008
124
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,08:42
Çözüldü 
Teşekkür ederim Ozan Hocam.
Sorunum çözülmüştür.
Saygılar.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 301 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü Emlak Takip Programları Hakkında Yardım oguzhanulger 2 164 28/08/2017, 18:07 simendifer
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 504 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya
Çözüldü Access Alan Sayısı Ve Güncelleme vbman12 1 230 16/07/2017, 15:08 C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.064 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.