Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/12/2009 23:58
Konu Sahibi
laz_asim
Yorumlar
2
Okunma
1424
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

laz_asim

Üye
 59
 5
 4
 23/05/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 17/11/2018,21:28
Çözüldü 
Değerli arkadaşlar,Sipariş takibinin ve işlemlerininin yapıldığı mevcut bir Access veri tabanına giriş yapan personelin KPI-ölçümlerini yapmak için siparişin geliş tarihinden işlem tarihine kadar geçen süreyi gün olarak hesaplatmak istiyorum. Sitenizde bu konu ile detaylı örnekleri inceledim. Visual basic bilgim olmadığından kodları uygulama konusunda zorlandım.Yabancı kaynaklı bir sitede ekde örneğini verdiğim şekilde basit bir çözüm buldum ve uyguladım ancak istediğim sonuç hata olarak geliyor, nerde yanlış yapmış olabilirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dosyayı Access 2003 olarak değiştirdim


laz_asim, 23-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:50
Çözüldü 
Yeni konu açarken dikkat etmeniz gerekenler

* Açacağınız konunun başlığı "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "acil yardım", lütfen yardım", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, sorununuzu kısaca özetleyecek şekilde yazılmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?)
* Sorulara örnek uygulama eklemek zorunludur. Ekleyeceğiniz örnek uygulama Ms Access ise "Araçlar / Veritabanı Hizmet Programları / Veritabanı Sıkıştır ve Onar" yolunu kullanarak Access ortamında sıkıştırdıktan sonra herhangi bir sıkıştırma programıyla (Winrar, Winzip, 7zip vs) sıkıştırıp ekleyin.
* Ekleyeceğiniz örnek uygulamayı "Ofis 2003" versiyonunda (mdb, xls uzantılı olarak) ekleyiniz.
* Bunlara dikkat edilmeden açılan konular çöp kutusuna taşınır. Konuyu açan düzeltinceye kadar çöp kutusunda kalır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
AccessTr.neT Yönetimi
.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 71
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Örneğinizi 2003 Çevirirseniz ,Yardımcı Olacak Arkadaşlar bulunur,Çünkü 2003 Kullanan Çok Kişi Var
bunu inceleyin ve kendinize çevirin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Tarih Farkı Hesaplama notrino 2 60 12/11/2018, 14:23
Son Yorum: notrino
Çözüldü İki Alandaki Veri Farkı Bulma access acemisi 7 281 12/10/2018, 09:47
Son Yorum: Allback
Çözüldü tabloda iki farklı alandakı farkı başka tabloda göremiyorum dogancakir 3 322 15/09/2017, 14:30
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Access de yapılan bir programı farkı programlar aracılığı ile exe derleme emre_0147 14 2.723 17/01/2016, 22:48
Son Yorum: emre_0147
Çözüldü tarih farkı hesaplama gizmo1162 5 1.217 17/02/2015, 22:32
Son Yorum: yorum70

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.