Gruplamalı tablo seçimi
Tarih
31/03/2012 09:53
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
6
Okunma
1663
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhabalar
Ekte yeralan exel dosyamdaki verileri bir tabloya alıp veri tabanında kullanmak istiyorum buraya kadar sıkıntı yok ancak benim kullanmak istediğim veri tabanında şöyle olsun istiyorum.Veri tabanıma kayıt yaparken bu listeden seçim yapılacak ve işlemler kaydedilecek bu işlemler sırasında tablodan önce şirket ismi seçilecek ve bir alt kutuya geçildiğinde bir üstte seçilmiş olan şirketete bulunan departmanların listesi gelecek,bir alt metin kutusuna geçildiğinde o şirkette ve o departmandaki personellerin isimleri gelecek.Bunu nasıl yaparım ,yapmak istediğim aslında iller ve ilçeler tablosu gibi hangi ili seçersen bir altta o ilin ilçeri gelsin gibi.Yardılarınız için teşekkürler.Saygılar.


Ek Dosyalar
PERSONEL LİSTESİ.zip

Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/04/2017,13:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ekteki örneği incelermisiniz.
Ek Dosyalar
personel__cskn.rar

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Teşekkürler Coşkun hocam işime yaradı .Saygılar
Cevapla

ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Coşkun hocam
Personel bilgilerini tbl_personelden getirip farklı bir veri tabanına işlemek istiyorum ancak yapamadım rica etsem bir bakabilirmsiniz.Amacım personel bilgileri tablosunu veri kaynağı olarak kullanıp güncellemeleri farklı bir tabloda yapmak .İlginize.Teşekkürler.

Ek Dosyalar
Yeni klasör.zip

Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/04/2017,13:41
Çözüldü 
(02/04/2012, 11:21)ahmet029 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Personel bilgilerini tbl_personelden getirip farklı bir veri tabanına işlemek istiyorum

farklı veritabanına derken başka bir tabloyamı kaydedelim?
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Evet hocam başka bir tabloya kayıt edilecek.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 155 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 100 12/05/2017, 17:01 serkan1985
  Otomatik Tablo Bağlama Ve Güncelleme husem 7 246 02/04/2017, 14:20 atoz112
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 482 13/02/2017, 20:11 atoz112
  ÜRETİM TAKİP PROGRAMI TABLO GİRİŞİ FAZLA YARDIM LÜTFEN cturkyilmaz 11 452 12/01/2017, 18:27 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status