gözat tuşu ile link kopyalama
Tarih
04/04/2012 10:09
Konu Sahibi
efed
Yorumlar
4
Okunma
1309
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
efed
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
5
11/01/2012
0
Ağrı
Ofis 2007
22/08/2013,21:39
Çözüldü 
Merhaba,

Ekte bulunan veritabanında. Formdaki textboxların yanındaki butonların gözat tuşu görevi görmesini ve açılan pencereden seçimi yaptığımda linkini textboxa kopyalamasını istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim

Ek Dosyalar
Database71.zip

Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ekte istediğiniz yapılmıştır.
Modüle1 de bir fonksiyon ekledim. O fonksiyon ile isteiğiniz dosyayı seçmek için
Dosyanın Bulunduğu Yol
Açılan Pencerenin Başlığı
Ve Süzülmesini İstediğiniz Dosyaının Uzantısını aşağıdaki gibi yazarak kullanabilirsiniz.
Kolay Gelsin.

Visual Basic Code
Call LocalizarArquivo("c:\", "Dosyayı Seçiniz - AccessTR.NET", "*.jpg")

Ek Dosyalar
Gozat_Kur@l.zip

Cevapla

efed
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
5
11/01/2012
0
Ağrı
Ofis 2007
22/08/2013,21:39
Çözüldü 
teşekkürler. Dosya seçimini istediğim gibi yapıyor ancak linki textboxa yazmadı. benden mi kaynaklı problem?
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Pardon textbox yazmasını yapmadık. Kodları Aşağıdaki ile değiştirin Linkleride tabloya yazar.
Kusura Bakmayın.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Private Sub Command17_Click()
Me.link1 = LocalizarArquivo("c:\", "Dosyayı Seçiniz - AccessTR.NET", "*.jpg")
End Sub
Private Sub Command18_Click()
Me.link2 = LocalizarArquivo("c:\", "Dosyayı Seçiniz - AccessTR.NET", "*.jpg")
End Sub

Private Sub Command19_Click()
Me.link3 = LocalizarArquivo("c:\", "Dosyayı Seçiniz - AccessTR.NET", "*.jpg")
End Sub
Private Sub Command20_Click()
Me.link4 = LocalizarArquivo("c:\", "Dosyayı Seçiniz - AccessTR.NET", "*.jpg")
End Sub


Cevapla

efed
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
5
11/01/2012
0
Ağrı
Ofis 2007
22/08/2013,21:39
Çözüldü 
yardımınız ve hızlı çözüm için çok teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü tablolar arası veri kopyalama moskovic 6 1.132 10/04/2017, 11:11 atoz112
  üst satırı otomatik olarak kopyalama oguzduman81 15 539 14/02/2017, 22:06 ozanakkaya
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 477 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 728 08/10/2016, 10:26 ask200075
  komut tuşu ile sıralama yenginoglu 5 281 17/06/2016, 17:01 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status