ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/04/2012 19:40
Konu Sahibi
tolgahat
Yorumlar
4
Okunma
1120
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Şöyle birşey yapmak istiyorum.

Mesela projemizi ilk açtığımızda açılan formda bir textbox olsun ve bu veriyi tablomuzdan alsın. bu veriyide biz açılan kutudan seçelim. Bu aşamadan sonra bir button olsun ve o buttona basınca o form kapanıp bir main formumuz açılsın.

Buraya kadar tamam herşey. Main formumuzdan artık biz hangi forma geçersek geçelim bizim textboxtaki veri o formda bir textboxa yazsın. bu formları ne kadar kapatıp açsak da o veri kaybolmasın ve hep peşimizden gelsin. Taki projeyi kapatana kadar.

Aslında buna benzer örnekler mutlaka vardır ama en basit şekli ile nasıl arayacağımıda bilemedim Img-grin


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.100
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
10/11/2017,13:39
Çözüldü 
Modülün bir tanesinde :

Visual Basic Code
Public degisken As String ' String türde değişken tanımladım ve tüm program genelinde bu değişkeni kullanabilirim


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Verdiğiniz örneği tam olarak anlayam açıkçası.

Modülün birtanesine dediğiniz hangi modülde bunu nasıl uygulayacağımı anlamadım.
Rica etsem ekteki örnekte gösterebilirmisiniz ?

Form1 deki açılan kutudan seçtiğimiz değer Metin5'e geliyor. Ben bu değeri Form2'deki ve Form3'deki TextBoxlara taşımak ve ilgili tablolara yazdırmak istiyorum.

İlginize teşekkür ederim.
Ek Dosyalar
Veritabanı1.rar


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
16/11/2017,23:13
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Form1 de seçtiğiniz veri Form2 ve Form3 te kayıt altına alınıyor...


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar (Dosya Boyutu: 28,44 KB / İndirme Sayısı: 28)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Teşekkür ederim. Tam olarak istediğim oldu. Bu mantıktan yola çıkarak formlarda yetkilendirme ve hangi kullanıcı giriş yapmış,formda değişiklik yapmış ne zaman yapmış olayını kendimce yapmaya çalışacağım. Formda çokça örnekleri var fakat insanın kendi yapması daha güzel bir haz veriyor insana Img-grin

Tekrar teşekkür ederim.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 259 25/10/2017, 09:31 53rize
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 190 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 179 21/08/2017, 08:45 teo81a
Çözüldü Kasa Devir Yaptırmada En Son Çalışılan Kasa Adını Forma Yazdırma haziran4 3 405 13/05/2017, 12:28 atoz112
Çözüldü Giriş Yaparken Tabloda Tanımlı İse Kaydetsin barcins 8 616 12/05/2017, 10:14 barcins
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.